FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen
Nieuws

FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen

FC Eindhoven en Telstar hebben zondagmiddag gelijkgespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Evan Rottier zette de thuisploeg al vroeg op voorsprong in het Jan Louwers Stadion, maar via Zakaria Eddahchouri werd het uiteindelijk gelijk: 1-1. Beide ploegen blijven daardoor op dezelfde plek op de ranglijst staan: Eindhoven vijftiende, Telstar zeventiende.

Bijzonderheden:

Al binnen drie minuten stond Eindhoven, dat al sinds 11 maart niet meer won, op voorsprong. Een voorzet van Achraf El Bouchataoui belandde bij Rottier, die raak kon koppen: 1-0. Telstar was daarna enkele keren dicht bij de gelijkmaker: onder meer via Eddahchouri, wiens kopbal voor de lijn kon worden weggehaald door Mawouna Amevor.

In de tweede helft werd het alsnog 1-1. Eddahchouri wist van dichtbij met een kopbal te scoren. Daarna kregen beide ploegen nog wat kansen op de winnende treffer, maar gescoord zou er niet meer worden in Eindhoven.

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals

NAC Breda heeft maandagavond een grote stap gezet richting de halve finale van de Keuken Kampioen Play-Offs. De ploeg van trainer Jean-Paul van Gastel was in eigen huis met 3-1 te sterk voor Roda JC Kerkrade. Met name de 3-0 (Dominik Janosek) en 3-1 (Brian Koglin) waren van grote schoonheid. Komende vrijdag om 20:00 uur volgt de […]

Cover Image for Voorbeschouwing eerste ronde Keuken Kampioen Play-Offs
Voorbeschouwing eerste ronde Keuken Kampioen Play-Offs

Het reguliere seizoen van de Keuken Kampioen Divisie is ten einde gekomen, en na de ontknoping van afgelopen vrijdag zijn alle tickets voor de Keuken Kampioen Play-Offs verdeeld. Zes teams uit de Keuken Kampioen Divisie en één Eredivisieploeg (nummer 16) zullen de komende weken strijden om volgend seizoen in de Eredivisie spelen. NAC Breda – […]

Cover Image for Doelpunt van de Week 38: Dailon Livramento
Doelpunt van de Week 38: Dailon Livramento

Speelronde 38 | Elke week kiezen fans via de Social Media-kanalen van de Keuken Kampioen Divisie hét Doelpunt van de Week. Het Doelpunt van de Week in Speelronde 38 is gemaakt door Dailon Livramento.