Stem nu! Beste Speler én Beste Keeper van de 2e periode

De supporters van de Keuken Kampioen Divisie bepalen de Beste Speler én Beste Keeper van de tweede periode. De genomineerden voor de categorie Beste Speler zijn Mario Engels, Lars Veldwijk, Bryan Smeets en Stefano Beltrame. Voor de categorie Beste Keeper komen Wouter van der Steen, Luuk Koopmans, Xavier Mous en Nick Olij in aanmerking. Deze acht genomineerden zijn gekozen door de aanvoerders en trainers van alle clubs uit de Keuken Kampioen Divisie.

Voor een tweetal keepers is deze nominatie extra bijzonder, want het is niet de eerste keer dat Xavier Mous en Nick Olij genomineerd worden voor een Bronzen Kampioensschild. In de 1e periode maakten zij ook kans op de titel Beste Keeper, al ging destijds Go Ahead Eagles-keeper Hobie Verhulst er met de prijs vandoor.  Ook Mario Engels is voor de tweede keer genomineerd voor het Bronzen Kampioensschild in de categorie Beste Speler. Hij werd in de 1e periode geklopt door Istvan Bakx.

De supporters hebben de beslissende stem.

Stemmen is simpel:

  1. Vink hieronder aan wie jij de Beste Speler én de Beste Keeper vindt.
  2. Vul je gegevens in en druk op verzenden.
  3. Omdat je maar één keer mag stemmen, ontvang je een e-mail waarin je jouw stem moet bevestigen (CHECK OOK JE SPAM)! Zonder deze bevestiging is je stem niet geldig.

Stemmen kan tot uiterlijk a.s. dinsdag 15 januari 18:00 uur.

[contact-form-7 id=”10331″ title=”Bronzen Stier januari 2018″ html_class=”form”]