Kampioensdiner

Speelronde 10

Na een spannende ontknoping van speelronde 9, was het deze week alweer tijd voor speelronde 10.

Speelronde 10 werd afgetrapt met een ware thriller van een wedstrijd. FC Volendam nam het op tegen Jong AZ. Waar beide teams op de ranglijst dicht bij elkaar staan, was dit op het veld ook zeer zeker te zijn. In een gelijke opgaande wedstrijd werd er meteen in de eerste game een overtime uitgesleept. Na een spannende overtime was de eerste game beslist in het voordeel van de Volendammers. Na een even spannende 2e game werd het duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd waren. Beide teams stapte met 1 punt van het veld en blijven bij elkaar in het kielzog zitten.

Verder op de avond was er ook een strijd gaande die op papier heel erg aan elkaar gewaagd waren. Nummer 4 FC Dordrecht nam het op tegen nummer 6 Excelsior. Waar het oude roster van FC Dordrecht zich al had bewezen, was het aan het nieuwe roster van Excelsior om dat deze keer te doen. In een strijd die heel erg gelijk op ging trok uiteindelijk ook niemand aan het langste eind en eindigde ook deze kraker in een 1-1 gelijkspel.

Aan het eind van de avond speelden dan nog de koningen van het gelijkspel tegen elkaar, Helmond Sport nam het op tegen MVV Maastricht. Waar beide ploegen vaak gelijkspelen waren ze toch van plan om hier de overwinning over de streep te trekken. Na een fantastische eerste game van Helmond Sport leek het erop dat ze de 3 punten mee naar huis gingen nemen, was het niet zo dat MVV Maastricht in de 2e helft haar rug rechtte en er nog een gelijkspel uit sleepte. Hierdoor doen ze beide toch hun bijnaam eer aan en eindigde ook deze wedstrijd in een gelijkspel.

Kijk nu elke Donderdag vanaf 18:00 uur naar de Predator eLeague op  Youtube, Twitch en ESPN extra.

Om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen omtrent de Predator eLeague houd de Instagram pagina in de gaten!

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Cruyff Foundation Maatschappelijk partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners