Kampioensdiner

4e Periode Finals

De vierde Periode Finals zijn gespeeld! Wat een middag met ontzettend veel sensatie en spektakel! Dit waren de vierde Periode Finals van de Predator eLeague!

De laatste zaterdag speelronde van dit seizoen zorgde voor veel sensatie. Voordat de vierde Periode Finals waren begonnen, was het al bekend dat ADO Den Haag niet op tijd een team op het veld kon krijgen. Daarom werd ADO Den Haag gediskwalificeerd voor de vierde periode finals. De eerste officiële wedstrijd die werd gespeeld was de wedstrijd tussen Excelsior tegen TOP Oss. Deze wedstrijd werd overduidelijk gewonnen door Excelsior. Nadat Excelsior in de volgende wedstrijd met moeite Jong AZ versloeg, verloren ze in de halve finale van MVV Maastricht. Dit betekent dat de finale werd gespeeld tussen Jong FC Utrecht tegen MVV Maastricht. Jong FC Utrecht won deze wedstrijd met overtuiging. Dat betekent dat Jong FC Utrecht naar Baku zal gaan om TEAM NL te vertegenwoordigen op het EK Rocket League.

Dit was het tweede seizoen van de Predator eLeague!  Je ziet ons volgend seizoen terug met nieuwe speelrondes van de Predator eLeague!

Kijk elke Donderdag en Zaterdag vanaf 18:00 uur naar de Predator eLeague op  Youtube, Twitch en ESPN extra.

Om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen omtrent de Predator eLeague houdt de Instagram-pagina in de gaten!

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner