Kampioensdiner

Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie

Op donderdag 24 september is de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie van start gegaan. 16 Keuken Kampioen Divisie clubs, die worden vertegenwoordigd door fanteams, strijden in de game Rocket League om de felbegeerde Periodetitel. De eerste periode bestaat uit 8 speelrondes en loopt tot en met donderdag 12 november! De beste 6 ploegen van de periode kwalificeren zich voor de Periode Finals op donderdag 19 november. Tijdens de Periode Finals bepalen deze 6 ploegen wie zich kroont tot periodekampioen van de 1e periode.

GO AHEAD EAGLES PERIODEKAMPIOEN

Go Ahead Eagles heeft de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie gewonnen! De Eagles begonnen de zegetocht tegen TOP Oss. Vervolgens moesten ook Telstar, SC Cambuur en FC Volendam eraan geloven. In de zinderende finale tegen Excelsior Rotterdam trok Go Ahead aan het langste eind. In de Best-of-Five van de finale werden de fans maximaal bediend: Go Ahead had 5 games nodig om Excelsior te verslaan en in de beslissende game moest het ook op overtime aankomen! Bekijk hieronder de winnende goal van Wesley:


Lees hier meer over het verloop van de Periode Finals.

Kijk donderdag 26 november vanaf 18.00 uur live naar de 2e periode van de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie via www.youtube.com/keukenkampioendivisie, www.twitch.tv/insideesportstv en FOX Sports 9