Kampioensdiner

FC Barcelona – SC Cambuur

SC Cambuur is de winnaar van de 3e periode in de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie! SC Cambuur neemt niet alleen de award voor het winnen van de 3e periode in ontvangst, maar ook een andere hele bijzondere prijs. SC Cambuur gaat het namelijk op dinsdag 13 april om 20.00 opnemen tegen het officiële Esports team van FC Barcelona.

Het Esports team van FC Barcelona doet mee aan verschillende grote Rocket League-competities, zoals de RLCS. Het Esports team van FC Barcelona beschikt over heel veel kwaliteit en daarom belooft het een spectaculaire show-wedstrijd te worden. Gaat het SC Cambuur lukken om het FC Barcelona lastig te maken?

Je ziet het dinsdag 13 april vanaf 20.00 via YouTube, Twitch en ESPN 9! De wedstrijd wordt live uitgezonden door InsideEsports

Periode Finals?

Telstar – Excelsior

Telstar en Excelsior trapte de Periode Finals af. Excelsior bleek in de eerste twee games in vorm te zijn. De Rotterdammers wonnen namelijk met 0-2 en 0-4 van Telstar. Game 3 werd na een spannende overtime beslist in het voordeel van Telstar. Zou het Telstar lukken om er een beslissende game 5 uit te slepen of beslist Excelsior in game 4 de wedstrijd? Het werd het laatste, Excelsior wist game 4 eenvoudig met 0-2 te winnen. Door deze overwinning plaatst Excelsior zich voor de tweede ronde van de Periode Finals!

FC Den Bosch – Excelsior

De tweede wedstrijd van de Periode Finals ging tussen FC Den Bosch en Excelsior. Het lukte Excelsior niet om het goede spel van de vorige wedstrijd door te trekken in de eerste game tegen FC Den Bosch. Uitslag game 1, 4-2 in het voordeel van FC Den Bosch. Excelsior pakte de draad weer op in game 2, na overtime gingen de Rotterdammers er met de overwinning vandoor. Doordat Excelsior game 3 wist te winnen en FC Den Bosch game 4. Moest game 5 voor een beslissing zorgen. Deze beslissing was in het voordeel van FC Den Bosch, de Bosschenaren wisten ondanks een 0-1 achterstand met 2-1 te winnen in game 5. Door deze overwinning plaatst FC Den Bosch zich voor de volgende ronde.

FC Volendam – FC Den Bosch

Tegen FC Volendam heeft FC Den Bosch het een stuk makkelijker. In game 1 wist FC Den Bosch FC Volendam met 0-1 te verslaan. Game 2 eindigde ook in een overwinning voor FC Den Bosch, 4-1. Ook in de derde en laatste game verslapte FC Den Bosch niet. Dit resulteerde in opnieuw een overwinning voor de Bosschenaren. Door deze drie snelle overwinningen van FC Den Bosch, gaat FC Den Bosch het in de halve finale opnemen tegen SC Cambuur.

SC Cambuur – FC Den Bosch

De halve finale, SC Cambuur tegen FC Den Bosch. De eerste twee games gingen gelijk op maar werden beide gewonnen door SC Cambuur. Ook de beslissende game 3 werd gewonnen door de club uit Leeuwarden. Door deze cleansweep plaats SC Cambuur zich voor de finale van de Periode Finals.

NAC Breda – SC Cambuur

De Finale NAC Breda tegen SC Cambuur. Was eigenlijk niet de finale waar iedereen op gehoopt had. SC Cambuur kwam sterk uit de startblokken en versloeg NAC Breda eenvoudig in game 1. Deze lijn zetten de Leeuwarders dan ook door in game 2 en 3, die beide eenvoudig werden gewonnen door SC Cambuur. Door deze overwinning is SC Cambuur niet alleen kampioen van de 3e periode maar mag het ook een showmatch spelen op 13 april tegen het Esports team van FC Barcelona.

Kijk  donderdag vanaf 18.00 uur live naar speelronde 24 in de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie via YouTube, Twitch of ESPN 9!

Bekijk de hele uitzending van speelronde 23 terug via Youtube!

Bekijk hier welke spelers de Keuken Kampioen Divisie clubs vertegenwoordigen!