Kampioensdiner

Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie

Op donderdag 26 november gaat de 2e periode van de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie van start. 16 Keuken Kampioen Divisie clubs, die worden vertegenwoordigd door fanteams, strijden in de game Rocket League om de felbegeerde Periodetitel. De 2e periode bestaat uit 7 speelrondes en loopt tot en met donderdag 15 januari 2021! De beste 6 ploegen van de periode kwalificeren zich voor de Periode Finals op donderdag 4 februari 2021. Tijdens de Periode Finals bepalen deze 6 ploegen wie zich kroont tot periodekampioen van de 2e periode.

Spannende speelronde na de winterstop

Speelronde 13 zat vol met spanning en spektakel! Koploper Excelsior Rotterdam won in de eerste wedstrijd eenvoudig met 2-0 van Roda JC. Middenmoters Go Ahead Eagles en TOP Oss namen het in de tweede wedstrijd na de winterstop tegen elkaar op. De wedstrijd werd pas in game 3 beslist in het voordeel van TOP Oss. MVV Maastricht trok het sterkte spel van voor de winterstop door. NAC Breda werd in een doelpuntrijke wedstrijd eenvoudig verslagen, uitlag 0-2. Voor de wedstrijd tussen N.E.C. en Helmond Sport was een derde game nodig om tot een beslissing te komen. In deze derde game trokken de Nijmegenaren aan het langste eind. Wat resulteerde in een 2-1 overwinning voor N.E.C. De Graafschap speelde op haar beurt tegen Telstar. De superboeren waren in vorm en wonnen met 2-0. Koploper van de 2e periode FC Den Bosch speelde tegen FC Dordrecht. Deze wedstrijd werd in game 3 beslist in het voordeel van de Bosschenaren. De op één na laatste wedstrijd van speelronde 13 werd gespeeld tussen Almere City FC en FC Eindhoven. Ook deze wedstrijd werd in game 3 beslist in het voordeel van een Brabantse ploeg. FC Eindhoven won met 2-1. Speelronde 13 werd afgesloten met de topper SC Cambuur tegen FC Volendam. Waar FC Volendam vorige speelronde in de Keuken Kampioen Divisie met 0-1 won tegen Cambuur. Was het ditmaal Cambuur die er met de punten van door ging, uitslag 2-1.

Bekijk de hele uitzending van speelronde 13 terug via Twitch!

Bekijk hier welke spelers de Keuken Kampioen Divisie clubs vertegenwoordigen!

Kijk elke donderdag vanaf 18.00 uur live naar de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie via YouTube, Twitch of ESPN 9!