Keuken Kampioen Divisie Fantasy Game

WORD DE BESTE KENNER VAN DE KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE!

De strijd barst weer los, TopCoach Keuken Kampioen Divisie komt er aan! Wie kroont zich aan het eind van het seizoen tot de Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie? De prijs voor Beste Kenner is nieuw vanaf aankomend seizoen en wordt elke periode én aan het eind van het seizoen uitgereikt. Behaal jij de meeste punten in één periode in het spel TopCoach Keuken Kampioen Divisie? Dan word jij de Beste Kenner van die periode. Heb jij aan het eind van het seizoen de meeste punten behaald? Dan word jij gekroond tot Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie.

De Beste Kenner van elke periode ontvangt de Bronzen Schaal en de Beste Kenner van het seizoen 2020-2021 ontvangt de Gouden Schaal. En… alle Beste Kenners worden gehuldigd in het stadion van hun favoriete club!

Speel gratis mee met TopCoach Keuken Kampioen Divisie via de subleague van jouw favoriete club en neem het op tegen duizenden andere deelnemers.

TopCoach Keuken Kampioen Divisie is het leukste Fantasy managerspel van Nederland en maakt het volgen van de Keuken Kampioen Divisie extra spannend en extra leuk!

Hoe werkt het spel?

Je krijgt een budget om 18 spelers te kopen uit de Keuken Kampioen Divisie:

 • Wekelijks stel je vervolgens je beste team op:
  • 11 spelers in de basis (100% punten)
  • 4 spelers op de bank (50% punten)
  • 3 spelers op de tribune (0% punten)
  • 1 teamcaptain (200% punten)
 • Pluspunten verdien je met bijvoorbeeld doelpunten, assists en overwinningen
 • Minpunten krijg je bijvoorbeeld voor gele/rode kaarten en tegendoelpunten

Meld je snel aan door hieronder op het logo van jouw favoriete club te klikken en wie weet schuilt er in jou de nieuwe ‘Beste Kenner’ van de Keuken Kampioen Divisie!