Keuken Kampioen Divisie Fantasy Game

DE BESTE KENNER VAN DE KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE!

Wie kroont zich aan het eind van het seizoen tot de Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie?

De prijs voor Beste Kenner wordt elke periode én aan het eind van het seizoen uitgereikt. De deelnemers aan het spel TopCoach Keuken Kampioen Divisie van Scorito strijden om deze felbegeerde schaal. Degene die aan het eind van de periode de meeste punten heeft behaald in het spel, mag zich kronen tot Beste Kenner van die periode. Degene die aan het eind van het seizoen – na 4 periodes – de meeste punten heeft behaald in totaal, wordt gekroond tot Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie.

Word jij de Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie?

De Beste Kenner van elke periode ontvangt de Bronzen Schaal en de Beste Kenner van het seizoen 2021-2022 ontvangt de Gouden Schaal.

TopCoach Keuken Kampioen Divisie

TopCoach Keuken Kampioen Divisie is de officiële Fantasy Game van de Keuken Kampioen Divisie aangeboden door Scorito. Deelnemers aan het spel krijgen een budget om 18 spelers te kopen uit de Keuken Kampioen Divisie en bepalen wekelijks hun opstelling. De prestaties op het veld in combinatie met de opstelling van een deelnemer in het spel, bepalen uiteindelijk hoeveel punten iemand heeft behaald in een speelronde.

Beste Kenner 1e Periode

De Beste Kenner van de 2e periode is bekend. In de winterstop is Bart-Jan de Bas gekroond als winnaar van de 2e periode.

Wil jij meer weten over Bart-Jan en zijn strategie. Klik dan hier

Periode Winnaar Club
1 Luuk de Vries
2 Bart-Jan de Bas
3
4

 

Elftal van de Week

Speelronde 23

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Cruyff Foundation Maatschappelijk partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners