Kampioensdiner

Schrijf je als team nu in!

De Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie (KKDEPFC) gaat van start. Tijdens de competitie wordt er tussen de fans van de Keuken Kampioen Divisie clubs in de game Rocket League gestreden om de titel. Wil jij de eer van jouw Keuken Kampioen Divisie club hooghouden? Doe dan mee namens één van de 16 Keuken Kampioen Divisie clubs en schrijf jouw Rocket League team van minimaal 4 spelers in.

Info competitie

De KKDEPFC loopt van september 2020 t/m mei 2021 en bestaat uit vier periodes. Elke periode wordt voorafgegaan door een online kwalificatietoernooi via smash.gg, waarvoor jullie als team je kunnen inschrijven. Er wordt per club een kwalificatietoernooi gespeeld. Winnen jullie het toernooi? Dan vertegenwoordigen jullie je club tijdens de competitie in de desbetreffende periode (7 of 8 speelrondes). Na afloop van elke periode vinden de Periode Finals plaats, waarin om de Periodetitel wordt gestreden. Aan het eind van het seizoen is één club de kampioen. Alle wedstrijden worden online vanuit huis gespeeld. De competitiewedstrijden en de Periode Finals worden live uitgezonden. Het kwalificatietoernooi wordt niet uitgezonden. Bekijk hier meer informatie over de opzet van de competitie.

Wil jij met jouw team jouw favoriete Keuken Kampioen Divisie club vertegenwoordigen tijdens de 1e periode van de KKDEPFC? Schrijf je team dan onderstaand in voor het club kwalificatietoernooi van de 1e periode dat plaatsvindt in het weekend van 12 en 13 september vanaf 18.00 uur (het toernooi duurt ongeveer 4 uur, houd je avond op zaterdag 12 en zondag 13 september dus alvast vrij). Later wordt nog bekend gemaakt of jullie op zaterdag of zondag moeten spelen.

Belangrijk!

Een aantal zaken zijn belangrijk om te weten, voordat jij jouw Rocket League team inschrijft:

  • Het team dat je inschrijft bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers (incl. subs). Na inschrijving is het niet meer mogelijk om je team te wijzigen. Mochten jullie het kwalificatietoernooi winnen, dan spelen jullie de 1e periode van de competitie met dat team;
  • Bekijk hier de speeldagenkalender van de 1e periode. Houd alvast rekening met deze data mochten jullie het toernooi winnen. We verwachten dan namelijk jullie beschikbaarheid;
  • Hier vinden jullie de reglementen. Deze zijn van toepassing op het kwalificatietoernooi en de competitie;
  • Wanneer één of meerdere van de teamleden jonger is dan 16 jaar, dan is toestemming van de ouders en/of voogd vereist via het toestemmingsformulier. Vul in dat geval per teamlid het formulier in en stuur dit per e-mail naar het e-mailadres dat op het formulier staat. Wij hanteren een leeftijdsgrens vanaf 12 jaar.

Bekijk de FAQ voor verdere vragen.

De inschrijfpagina voor de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie is inmiddels gesloten. Volg de competitie elke donderdag vanaf 24 september via www.youtube.com/keukenkampioendivisie of www.twitch.tv/insideesportstv en support jouw favoriete club!