` Keuken Kampioen Divsisie Esports Predator Fan Competitie: interview met Kazerr | Keuken Kampioen Divisie

Keuken Kampioen Divsisie Esports Predator Fan Competitie: interview met Kazerr

Ricardo, ook wel bekend als Kazerr is de teamcaptain van het Rocket League team van MVV Maastricht. We spraken met hem over de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie en zijn ambities in de Esports.

Ricardo, stel jezelf even voor.

Ik ben Ricardo oftwel Kazerr, ik ben 18 jaar en ik speel in de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie voor MVV Maastricht.

Waar komt de naam Kazerr vandaan?

Als ik eerlijk moet zijn was ik gewoon wat willekeurige letters aan het typen op mijn computer, toen stond er door automatische correctie opeens kaas en toen is de naam Kazerr in mij opgekomen.

Wanneer ben je begonnen met gamen?

Ik begon met gamen toen ik 8 á 9 jaar was, hier begon ik op de Playstation 2 en Playstation 3. Sinds toen vond ik het gamen eigenlijk al geweldig. Toen de eerste versie van Rocket League uitkwam op de Playstation 3 heb ik die eigenlijk kapot gespeeld, omdat ik de game zo leuk vond.

Wat is je rank ik Rocket League op dit moment?

Ik ben de hoogste rank, Supersonic Legend. Momenteel zit ik bijna in de top 100 en dit is ook mijn doel om te bereiken.

Is er een Rocket League pro waar je veel naar kijkt?

Ik heb heel lang naar Bluey gekeken. Maar als ik nu iemand moet kiezen dan is het toch wel Arsenal. Die volg ik bijvoorbeeld op Youtube en daar probeer ik dan heel veel van te leren.

Wat was je eerste reactie toen je de competitieaankondiging van de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie zag?

Ik ben daar eigenlijk zelf niet achter gekomen. Maar in eén keer werd ik helemaal vol gespamt met berichten. Dat ik hier aan mee moest gaan doen. Toen heb ik mijzelf ook meteen voor het Fan Toernooi ingeschreven waarin wij helaas 2e werden.

Je speelt voor MVV Maastricht. Wat is jouw connectie met de club?

Ik kom natuurlijk zelf uit Maastricht. Ik ben er geboren en woon eigenlijk heel mijn leven er al. Het is dan ook vooral leuk dat ik mijn favoriete club kan vertegenwoordigen.

Oefenen jullie veel als team samen?

Toch wel wekelijks. We gaan waarschijnlijk ook als team meedoen aan Benelux toenooien. We hebben ook een coach/organisatie die ons helpt om beter te worden.

Wat is jullie doelstelling voor de 3e periode?

Ik moet eerlijk zeggen dat deze periode voor ons tot nu toe een flop is. Top 6 is nog steeds ons doel, maar het gaat lastig worden om dat te bereiken. We gaan inderdag geval vol voor periode 4!

Wie is jullie grootste concurrent?

Een echte concorrent? Excelsior. Ik heb samen met Jarno van Excelsior sinds het Fan Toernooi een leuke rivaliteit. We zijn buiten de competitie gewoon goede vrienden, maar het is wel leuk om in de competitie tegen elkaar te knallen.

Hoe is de band tussen alle spelers van de competitie?

Ja! We hebben zelfs een eigen Snapchat groep aangemaakt waarin we eigenlijk gewoon heel de week grapjes aan het maken zijn. Als je verliest krijg je dat vaak ook heel de week te horen.

Wat vind je van het niveau van de competitie en van de spelers?

Ik vind het leuk. De 1e periode was het niveau met alle respect nog een beetje laag. Maar als je nu naar periode 3 kijkt wordt het niveau alleen maar beter en beter. Dit zorgt er ook voor dat wij als spelers ook alleen maar beter worden.

Wat zijn je persoonlijke ambities in esports?

Ik ben momenteel bezig om met MVV Maastricht in contact te komen en de club wil ook verder met ons. Persoonlijk wil ik nog verder de Esports Scène in gaan en meedoen aan grote toernooien.

Waar kunnen mensen je op volgen?

Kazerr_RL op instagram en ik ben wekelijks live op Twitch.

Ten slotte wens ik je nog heel veel succes!!

Bedankt we gaan ons best doen donderdag!

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`