MMC Weert Senioren 3 winnaar #Kampioensfeest

MMC Weert Senioren 3 is de winnaar van de #Kampioensfeest-actie van de Keuken Kampioen Divisie. Dat betekent dat zij een knallend kampioensfeest met optreden van Wolter Kroes voor de gehele club heeft gewonnen.

De afgelopen weken zijn vele honderden jeugd- en seniorenteams kampioen geworden. Sommige teams met een straatlengte voorsprong en andere teams in de laatste minuut op de slotdag. Een onvergetelijk moment in de carrière van een amateurvoetballer. Honderden van die kampioenen hebben zich de afgelopen periode aangemeld voor de actie #Kampioensfeest, waarvoor bedankt! Uit deze kampioenen is MMC Weert Senioren 3, dat met 7 punten voorsprong kampioen werd in de 3e Klasse D, als winnaar uit de bus gekomen. Zij mogen zich op gaan maken voor een knallend kampioensfeest voor de gehele club op zaterdag 8 juni inclusief een optreden van Wolter Kroes.

Alle kampioenen winnen

De overige teams die zich aangemeld hebben én kampioen zijn geworden mogen gratis met het hele team naar de Keuken Kampioen Divisie in 2019/2020. Zij krijgen binnenkort meer informatie toegestuurd over hoe ze deze kaarten kunnen bemachtigen.