Nieuwe programmering FOX en FOX Sports

Vanaf heden biedt KPN al zijn tv-klanten iets heel bijzonders: FOX Sports 1 in het basispakket. Komend seizoen is er elke week live voetbal voor alle tv-klanten van KPN te zien op kanaal 16. Dit heeft ook gevolgen voor de programmering van de Keuken Kampioen Divisie.

Het schakelprogramma met alle Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden op vrijdagavond gaat naar FOX Sports 1, maar dan in uitgebreide vorm met de toevoegingen van Eredivisie en Bundesliga. Dit in tegenstelling tot vorig seizoen, toen het schakelprogramma op het open net te zien was. In plaats daarvan is komend seizoen op iedere vrijdag een volledige live wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie te zien op het open kanaal van FOX. Deze live wedstrijd wordt overigens ook uitgezonden op FOX Sports 3.

Alle samenvattingen blijven te zien op vrijdagavond op FOX Sports 1. De live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie die staan geprogrammeerd in de weekenden met interlandvoetbal worden net als afgelopen seizoen uitgezonden op zowel FOX Sports als op FOX.

Ook op maandagavond wordt wederom op FOX Sports 1 iedere week een live wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie uitgezonden. Tevens zijn alle samenvattingen van de Keuken Kampioen Divisie na afloop van de speelronde allemaal terug te vinden op de officiële website van de Keuken Kampioen Divisie.

Voor Ziggo abonnees blijft het open kanaal van FOX te zien op kanaal 11.