Stem nú op de Beste Speler en Keeper van het Jaar!

De fans van de Keuken Kampioen Divisie bepalen de Beste Speler én Beste Keeper van het Jaar. De genomineerden voor de categorie Beste Speler zijn de winnaars van de periodeprijzen Istvan Bakx (1e periode), Lars Veldwijk (2e periode), Aitor Cantalapiedra (3e periode) en Terell Ondaan (4e periode). Daarnaast dingt Bryan Smeets op basis van de verkregen wildcard (door aanvoerders en trainers) ook naar de prijs. Voor de categorie Beste Keeper komen Hobie Verhulst (1e periode), Wouter van der Steen (2e periode), Joël Drommel (3e periode) en Xavier Mous (4e periode).

De winnaar van het Gouden Kampioensschild voor Beste Speler van het Jaar schaart zich in een bijzonder rijtje. Onder andere Keisuke Honda, Alireza Jahanbakhsh en Abdelhak Nouri wonnen de prestigieuze eretitel eerder. De keeper die het Gouden Kampioensschild voor Beste Keeper van het Jaar in ontvangst mag nemen, schrijft eveneens historie. Hij zal de allereerste winnaar zijn van de keepersprijs die dit seizoen is geïntroduceerd.

De genomineerden zijn alle winnaars van de Bronzen Kampioensschilden die verdeeld zijn aan het eind van elke periode. Daarnaast heeft Bryan Smeets een wildcard gekregen voor deze verkiezing op basis van stemmen van de trainers en aanvoerders.

De winnaars komen voort uit stemmen van de trainers en aanvoerders van de Keuken Kampioen Divisie-clubs én de stemmen van het publiek.

Stemmen is simpel:

  1. Vink hieronder aan wie jij de Beste Speler én de Beste Keeper vindt.
  2. Vul je gegevens in en druk op verzenden.
  3. Omdat je maar één keer mag stemmen, ontvang je een e-mail waarin je jouw stem moet bevestigen (CHECK OOK JE SPAM)! Zonder deze bevestiging is je stem niet geldig.

Stemmen kan tot uiterlijk a.s. zondag 5 mei 18:00 uur. Met het stemmen maak je tevens kans op een officiële Derbystar wedstrijdbal.

//
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ)
Bekijk hier de Keuken Kampioen Divisie sponsoren en partners.