STEM OP DE BESTE SPELER EN BESTE KEEPER VAN DE 2E PERIODE!

De 2e periode loopt op zijn einde en daarom is het tijd om de befaamde Bronzen Kampioensschilden uit te reiken. De fans van de Keuken Kampioen Divisie bepalen samen met alle trainers en aanvoerders de Beste Speler én Beste Keeper van de 2e periode. De genomineerden in de categorie Beste Speler zijn Nikolai Laursen (Heracles Almelo), Samuel Armenteros (Heracles Almelo), Thomas van den Belt (PEC Zwolle) en Jeredy Hilterman (Almere City FC). In de categorie Beste Keeper komen Ennio van der Gouw (VVV-Venlo), Jasper Schendelaar (PEC Zwolle), Romain Matthys (MVV Maastricht) en Sem Westerveld (Jong AZ) in aanmerking. 

De genomineerden zijn gekozen door de aanvoerders en trainers van de Keuken Kampioen Divisie-clubs.

Stemmen is simpel:

  1. Vink hieronder aan wie jij de Beste Speler én de Beste Keeper vindt.
  2. Vul je gegevens in en druk op verzenden.
  3. Omdat je maar één keer mag stemmen, ontvang je een e-mail waarin je jouw stem moet bevestigen (CHECK OOK JE SPAM)! Zonder deze bevestiging is je stem niet geldig.

Stemmen kan tot uiterlijk a.s. dinsdag 10 januari 17:00 uur. Met het stemmen maak je tevens kans op een officiële Keuken Kampioen Divisie-wedstrijdbal. De winnaars van de Bronzen Kampioensschilden worden op vrijdagavond 13 januari tijdens de uitzending van ‘Voetbal op Vrijdag’ op ESPN bekendgemaakt!

De stembussen zijn gesloten!

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
KKD-partners
Official Dealmaker
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner