Stem op de Beste Speler en Beste Keeper van het seizoen 2020-2021!

De fans van de Keuken Kampioen Divisie bepalen mede de Beste Speler én Beste Keeper van het Jaar. De genomineerden voor de categorie Beste Speler zijn de winnaars van de periodeprijzen Robert Mühren (1e periode), Thomas Verheydt (2e periode), Sam Beukema (3e periode) en Jizz Hornkamp (4e periode). Daarnaast dingt Mounir El Allouchi op basis van de verkregen wildcard (door aanvoerders en trainers) ook naar de prijs. Voor de categorie Beste Keeper komen Nick Olij (1e periode), Jay Gorter (2e periode), Sonny Stevens (3e periode) en Stijn van Gassel (4e periode).

De winnaar van het Gouden Kampioensschild voor Beste Speler van het Jaar schaart zich in een bijzonder rijtje. Onder andere Keisuke Honda, Alireza Jahanbakhsh en Abdelhak Nouri wonnen de prestigieuze eretitel eerder. De keeper die het Gouden Kampioensschild voor Beste Keeper van het Jaar in ontvangst mag nemen, wordt pas de tweede keeper ooit die deze eretitel op zijn naam mag schrijven. De eerste eretitel voor Beste Keeper van het Jaar ging naar FC Twente-doelman Joël Drommel.

De genomineerden zijn alle winnaars van de Bronzen Kampioensschilden die verdeeld zijn aan het eind van elke periode. Daarnaast heeft Mounir El Allouchi een wildcard gekregen voor deze verkiezing op basis van stemmen van de trainers en aanvoerders.

De winnaars komen voort uit stemmen van de trainers en aanvoerders van de Keuken Kampioen Divisie-clubs én de stemmen van het publiek.

Stemmen is simpel:

  1. Vink hieronder aan wie jij de Beste Speler én de Beste Keeper vindt.
  2. Vul je gegevens in en druk op verzenden.
  3. Omdat je maar één keer mag stemmen, ontvang je een e-mail waarin je jouw stem moet bevestigen (CHECK OOK JE SPAM)! Zonder deze bevestiging is je stem niet geldig.

Stemmen kan tot uiterlijk a.s. zondag 16 mei 12:00 uur. Met het stemmen maak je tevens kans op een officiële Derbystar wedstrijdbal.

//
Vul je geboortedatum in
Bekijk hier de Keuken Kampioen Divisie sponsoren en partners.