` Kampioensschild nieuwe prijs Keuken Kampioen Divisie | Keuken Kampioen Divisie

Kampioensschild nieuwe prijs Keuken Kampioen Divisie

De naam van de nieuwe prijzen in de Keuken Kampioen Divisie is bekend. Vanaf heden gaan de winnaars van de periode naar huis met een Bronzen Kampioensschild. De winnaars over het hele seizoen krijgen het Gouden Kampioensschild uitgereikt.

Met de komst van de Kampioensschilden hebben de Stieren, die voorheen werden uitgereikt, een opvolger. De verkiezing blijft qua opzet onveranderd. De Bronzen Kampioensschilden worden aan het eind van iedere periode uitgereikt aan de winnaars. Daarnaast zullen er na afloop van de competitie Gouden Kampioensschilden worden uitgereikt aan de seizoenwinnaars.

“Met de introductie van de nieuwe naam van onze Divisie, is het logisch dat er ook een nieuwe prijs voor de periodekampioenen en de beste spelers in die periode ontstaat. De Kampioensschilden verwijzen naar het nieuwe logo van de Keuken Kampioen Divisie. De prijzen zijn met de hand gemaakt en een aardig detail is dat de voet van de prijs een granieten blad is uit eigen fabriek van Keuken Kampioen”, vertelt Marc Boele, Algemeen Directeur van de Coöperatie Eerste Divisie.

Categorie Beste Keeper toegevoegd

In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn er geen vijf, maar zes verschillende categorieën. Voorheen werd per periode een prijs uitgereikt aan de Periodewinnaar, Topscorer, de Beste Trainer, het Beste Talent en de Beste Speler. Vanaf komend seizoen zal er een extra categorie worden toegevoegd, namelijk die van Beste Keeper.

Het bepalen van de winnaars

De winnaars worden gezamenlijk bepaald door de aanvoerders en trainers van alle ploegen. Voor de categorie Beste Speler en Beste Keeper kunnen ook alle fans van de Keuken Kampioen Divisie meebepalen wie het Bronzen Kampioensschild van de periode mee naar huis neemt.
Alle winnaars van een Bronzen Kampioensschild zijn automatisch genomineerd voor de jaarlijkse eindverkiezing. Aan het eind van het seizoen volgt er een nieuwe stemronde die op dezelfde manier in z’n werk gaat als bij de verdeling van de Bronzen Kampioensschilden. De winnaars van deze eindverkiezing ontvangen dan een Gouden Kampioensschild.

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Cruyff Foundation Maatschappelijk partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
`