` Louis van Gaal reikt Gouden Kampioens- schilden uit tijdens eerste editie Kampioensdiner | Keuken Kampioen Divisie

Louis van Gaal reikt Gouden Kampioens- schilden uit tijdens eerste editie Kampioensdiner

ZEIST – De Gouden Kampioensschilden, de prijzen voor onder andere de Beste Speler en Beste Talent in de Keuken Kampioen Divisie, worden dit jaar voor het eerst uitgereikt tijdens het Kampioensdiner. Op donderdag 12 mei eert Louis van Gaal hen als ‘Smaakmakers van de Toekomst’.

In de Orangerie in ‘s-Hertogenbosch komen de genomineerden, de Kampioensploeg, partners en overige stakeholders van de Keuken Kampioen Divisie bij elkaar voor een show met verrassend entertainment. Er worden deze avond zes prijzen uitgereikt. Zo zijn er Gouden Kampioensschilden voor de Topscorer en de Kampioensploeg, maar ook voor de Beste Trainer, Beste Keeper, Beste Talent en Beste Speler van seizoen 2021-2022. Fresia Cousiño Arias is de presentatrice van het event.

Voor Beste Speler zijn Thijs Dallinga (Excelsior Rotterdam), Robert Mühren (FC Volendam), Joey Sleegers (FC Eindhoven), Rui Mendes (FC Emmen) en Patrick Pflücke (Roda JC) genomineerd. Max de Waal (Jong Ajax), Sem Steijn (ADO Den Haag), Johan Bakayoko (Jong PSV) en Benjamin Bouchouari (Roda JC) zijn de kanshebbers in de categorie Beste Talent. De prijzen voor de uitblinkers in de Keuken Kampioen Divisie zijn inmiddels een traditie. Zo werden in het verleden Frenkie de Jong en Denzel Dumfries uitgeroepen tot het Beste Talent.

Louis van Gaal, bondscoach van het Nederlands Elftal, is aanwezig om de prijzen uit te reiken. Marc Boele, Algemeen Directeur Coöperatie Eerste Divisie: “De Keuken Kampioen Divisie kent ieder seizoen vele smaakmakers. Het verleden wijst uit dat onze spannende competitie een springplank kan zijn voor talent naar uiteindelijk zelfs het Nederlands Elftal. Op 12 mei gaan we tijdens het Kampioensdiner de Kampioensploeg, Topscorer, Beste Speler, Beste Keeper, Beste Talent en Beste Trainer het podium geven dat zij verdienen. Het is een enorme eer dat Louis van Gaal hier bij aanwezig wil zijn om de Kampioensschilden uit te reiken.”

Het Kampioensdiner wordt georganiseerd door de Coöperatie Eerste Divisie en naamgevend partner van de competitie, Keuken Kampioen.

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
KKD-partners
Official Dealmaker
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`