Nieuws

Fletcher Football verlengt overeenkomst Keuken Kampioen Divisie

Fletcher Football, onderdeel van Fletcher Hotels, heeft met de Coöperatie Eerste Divisie (CED) na een succesvol eerste jaar, op maandag 20 juni 2022 de handtekeningen gezet onder een nieuwe overeenkomst voor de duur van 3 jaar. Beide partijen zijn verheugd deze succesvolle samenwerking te kunnen verlengen en kijken uit naar een langdurige relatie.

Op maandag 20 juni jl. zijn de Coöperatie Eerste Divisie U.A. (Keuken Kampioen Divisie) en Fletcher Football samengekomen om een handtekening te zetten onder de nieuw samenwerkingsovereenkomst, ingaande per 1 juli 2022 voor 3 jaar welke eindigt op 30 juni 2025. Na een succesvol eerste jaar wordt de samenwerking voorgezet onder de zelfde voorwaarden. De samenwerking tussen de partijen biedt, in het belang van de teams en leden:

  • Een centraal aanbod voor sportmaaltijden voor Keuken Kampioen Divisie clubs bij (uit)wedstrijden.
  • Trainingskampen voor Keuken Kampioen Divisie clubs tijdens de zomer- en winterstop.
  • Persoonlijke begeleiding per club.

Het faciliteren van de clubs bij en door Fletcher Hotels, op basis van de persoonlijke behoeften en wensen, is in deze samenwerking van belang en in het eerste jaar succesvol gebleken. Hierbij valt te denken aan gunstige aanrijroutes naar locaties en sportvoeding op maat, maar ook de mogelijkheid om in een aparte ruimte en afgezonderd van andere (hotel)gasten te kunnen eten, één aanspreekpunt op alle locaties en een parkeerplek voor de (spelers)bus, zijn opgenomen in deze uitgebreide samenwerking.

De clubs zijn niet verplicht om de sportmaaltijden, trainingskampen en overnachtingen bij Fletcher Football af te nemen, maar dankzij deze samenwerkingsovereenkomst is dit wel degelijk interessant.  Fletcher Football biedt, tegen het einde van het seizoen, alle voetbalclubs een kickback fee in de vorm van inkoop van exposure.

De persoonlijke begeleiding en het directe contact zorgen ervoor dat vele teams voor Fletcher Football hebben gekozen en opnieuw kiezen. “Wij denken met de teams mee en verzorgen een arrangementen op maat. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Evenals onze flexibiliteit tijdens het verblijf, snel en lastminute kunnen schakelen.” vertelt Harm Beumer – Manager Fletcher Football. Zowel Marc Boele (Algemeen Directeur CED) als Harm Beumer (Manager Fletcher Football) zijn verheugd op deze samenwerking en zien het verlengen van de overeenkomst met 3 jaar als mooie stap naar de langdurige samenwerking.

Marc Boele (Algemeen Directeur CED) tekent op afstand via ValidSign.
Op beeldscherm v.l.n.r Johan Bolhuis (Commercieel Manager CED), Harm Beumer (Manager Fletcher Football) en Oury Shem-Tov (Sales Manager Fletcher Football)

 

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Oproep aan kabinet: ‘Geen hogere btw. Je belast er heel Nederland mee!’
Oproep aan kabinet: ‘Geen hogere btw. Je belast er heel Nederland mee!’

Vandaag debatteert de Tweede Kamer met het nieuwe kabinet over de regeringsverklaring.Als coalitie vanuit de sport, nieuws, boeken, cultuur, evenementen- en horecabranche doenwe daarom vandaag een dringend beroep op de politieke partijen in de Tweede Kamer en hetkabinet om de verhoging van het btw-tarief van 9% naar 21% te heroverwegen. Economische en maatschappelijke impact is […]

Cover Image for Competitieprogramma Keuken Kampioen Divisie definitief 24/25
Competitieprogramma Keuken Kampioen Divisie definitief 24/25

Het competitieprogramma voor de Keuken Kampioen Divisie voor het seizoen 2024/’25 is definitief. Na de publicatie van het concept is op verzoek van enkele clubs en gemeenten nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, met name gericht op de aanvangstijden van de wedstrijden. De Keuken Kampioen Divisie begint op vrijdag 9 augustus om 20.00 uur. Daar staan […]

Cover Image for Concept speelschema ’24/’25 bekend
Concept speelschema ’24/’25 bekend

De Keuken Kampioen Divisie start op vrijdag 9 augustus. Degradant Excelsior begint met een uitwedstrijd bij TOP Oss, terwijl FC Volendam op bezoek gaat bij De Graafschap. De derde degradant, Vitesse, begint thuis met een wedstrijd tegen Telstar. De clubs uit de Keuken Kampioen Divisie hebben dit jaar opnieuw de mogelijkheid gekregen om tijdens de […]