Keuken Kampioen Divisie & Techonomy gaan partnership aan
Nieuws

Keuken Kampioen Divisie & Techonomy gaan partnership aan

Keuken Kampioen Divisie en Techonomy verlengen samenwerking en gaan een partnership met elkaar aan. Techonomy wordt Digital Partner Keuken Kampioen Divisie.

Dit wordt het vierde seizoen dat de Coöperatie Eerste Divisie (CED) de samenwerking met Techonomy aangaat. Beide partijen werken vanuit een centrale visie en aanpak, waardoor er per club gewerkt wordt om waarde toe te voegen op (digital) marketing en commercieel gebied.

Martijn de Munnink, Marketing Manager Coöperatie Eerste Divisie, is enthousiast over de voortzetting van de samenwerking: “De afgelopen jaren is er uitstekend werk geleverd door Techonomy in de vorm van digitale marketingondersteuning richting onze clubs. We zijn dan ook blij dat we deze samenwerking voortzetten en tevens omzetten in een partnership. Met de snelle digitale veranderingen is het fijn dat we gebruik kunnen maken van een specialist als Techonomy. We kijken uit naar de activaties en campagnes die Techonomy gaat uitrollen bij alle Keuken Kampioen Divisie clubs.”

Damian François, Business Director Techonomy, is trots op het partnership met de Keuken Kampioen Divisie: “De afgelopen seizoenen hebben we met onze expertise van digitale- en data marketing mooie resultaten behaald voor de divisie en haar clubs. We kijken ernaar uit om vanuit het partnership deze resultaten verder uit te bouwen en de samenwerking te intensiveren.

(v.l.n.r. Martijn de Munnink, Marketing Manager CED, Marc Boele Algemeen Directeur CED, Damian François, Business director Techonomy & Maikel van Huet Digital Project Manager)

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Willem II – TOP Oss verplaatst naar dinsdag 3 oktober
Willem II – TOP Oss verplaatst naar dinsdag 3 oktober

De Keuken Kampioen Divisiewedstrijd Willem II – TOP Oss wordt verplaatst van naar dinsdag 3 oktober (20.00 uur). Door de gevallen neerslag van vanavond in Tilburg is het veld onbespeelbaar geworden en kan de veiligheid van de spelers niet gewaarborgd worden. De wijziging is tot stand gekomen met goedkeuring van het competitiebestuur betaald voetbal. Wedstrijd                        […]

Cover Image for Vooruitblik op speelronde 7: Wie zet er een belangrijke stap richting de periodetitel?
Vooruitblik op speelronde 7: Wie zet er een belangrijke stap richting de periodetitel?

Wie zet er een belangrijke stap richting de periodetitel? Roda JC hoopt dit weekend nog een stapje dichter bij de periodetitel te komen, maar moet daarvoor winnen van FC Den Bosch. Daarnaast hebben VVV-Venlo en SC Cambuur de mogelijkheid om bij enig puntenverlies van De Koempels meteen toe te slaan en de koppositie over te […]

Cover Image for Mede dankzij Mathis Suray heeft FC Dordrecht uitzicht op play-offdeelname
Mede dankzij Mathis Suray heeft FC Dordrecht uitzicht op play-offdeelname

Op basis van de begroting behoort FC Dordrecht niet tot de grootste clubs in de Keuken Kampioen Divisie. De doelstelling van de Schapenkoppen zal aan het begin van het seizoen dan ook niet direct het bereiken van promotie zijn geweest. Toch mogen zij na een knappe start van het seizoen langzaam een outsider voor deelname […]