MVV Maastricht wint Limburgs onderonsje
Nieuws

MVV Maastricht heeft zondagmiddag de tweede overwinning van het seizoen geboekt. In het speciale André Rieu-shirt waren de Sterrendragers met 2-0 te sterk voor VVV-Venlo. In het Limburgse onderonsje creëerden de bezoekers de meeste kansen, maar slaagden ze er niet in doelman Romain Matthys te passeren. Ilano Silva Timas opende al na twee minuten de score, toen de bal na een schermutseling voor zijn voeten viel en hij eenvoudig kon afronden. Lang bleef het spannend, maar in de slotminuten kopte Sven Braken knap de thuisploeg naar een 2-0 overwinning. Voor de ploeg van trainer Edwin Hermans is het de eerste overwinning sinds augustus.

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Samenvatting Telstar – De Graafschap (12-10-2024)
Samenvatting Telstar – De Graafschap (12-10-2024)

Samenvatting van de wedstrijd Telstar – De Graafschap (2-2) van 12 oktober 2024.

Cover Image for Samenvatting MVV Maastricht – VVV-Venlo (13-10-2024)
Samenvatting MVV Maastricht – VVV-Venlo (13-10-2024)

Samenvatting van de wedstrijd MVV Maastricht – VVV-Venlo (2-0) van 13 oktober 2024.

Cover Image for MVV Maastricht wint Limburgs onderonsje

MVV Maastricht heeft zondagmiddag de tweede overwinning van het seizoen geboekt. In het speciale André Rieu-shirt waren de Sterrendragers met 2-0 te sterk voor VVV-Venlo. In het Limburgse onderonsje creëerden de bezoekers de meeste kansen, maar slaagden ze er niet in doelman Romain Matthys te passeren. Ilano Silva Timas opende al na twee minuten de […]