Voorbeschouwing eerste ronde Keuken Kampioen Play-Offs
Nieuws

Voorbeschouwing eerste ronde Keuken Kampioen Play-Offs

Het reguliere seizoen van de Keuken Kampioen Divisie is ten einde gekomen, en na de ontknoping van afgelopen vrijdag zijn alle tickets voor de Keuken Kampioen Play-Offs verdeeld. Zes teams uit de Keuken Kampioen Divisie en één Eredivisieploeg (nummer 16) zullen de komende weken strijden om volgend seizoen in de Eredivisie spelen.

NAC Breda – Roda JC:

Voor de nabeschouwing klik op de volgende link:

FC Emmen – FC Dordrecht: 18:45 ESPN 1

FC Emmen begint vol vertrouwen aan de heenwedstrijd tegen FC Dordrecht. De rood-witten hebben de laatste vier wedstrijden van het seizoen gewonnen. Ondanks dat FC Emmen met FC Dordrecht een sterke tegenstander treft, zal Emmen op eigen terrein een solide basis willen leggen voor de terugwedstrijd in Dordrecht.

FC Dordrecht is een van de favorieten voor de eindzege van de Keuken Kampioen Play-Offs. Onder leiding van Michele Santoni heeft het team in 2024 slechts twee keer verloren en tot aan speelronde 36 gestreden voor directe promotie. Met een ongeslagen reeks van 13 wedstrijden willen de Schapenkoppen in Emmen hun status als favoriet waarmaken en de eerste stap zetten richting de volgende ronde.

De Graafschap – ADO Den Haag: 21:00 ESPN 1

Voor De Graafschap was al een tijdje duidelijk dat het zou uitkomen tegen ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Play-Offs. De enige kwestie was wie de thuiswedstrijd als eerste zou spelen. Voor de Superboeren is dit nu het geval, en het team van Jan Vreman zal met de steun van het fanatieke publiek een goed resultaat willen neerzetten. Het competitieduel tussen beide teams in Doetinchem eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

ADO Den Haag begint de Keuken Kampioen Play-Offs met een uitwedstrijd. Ondanks wisselende resultaten in de afgelopen weken beschikt de ploeg over een selectie met veel ervaren spelers die bekend zijn met de uitdagingen van dit soort wedstrijden. Met deze ervaring hoopt ADO een voorsprong te behalen op de andere teams en zo de Keuken Kampioen Play-Offs te winnen.

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Ontwikkelprogramma voor Technisch Directeuren verder uitgebreid
Ontwikkelprogramma voor Technisch Directeuren verder uitgebreid

Na een succesvol eerste seizoen, is het ontwikkelprogramma van de KNVB, Eredivisie CV, Keuken Kampioen Divisie en CBV voor Technisch Directeuren (TD-en) verder uitgebreid. Zo zijn er nu drie richtingen: een basic programma voor potentiële TD-en, een advanced programma voor de TD met minder dan twee jaar ervaring en een expert programma voor TD-en met meer […]

Cover Image for Oproep aan kabinet: ‘Geen hogere btw. Je belast er heel Nederland mee!’
Oproep aan kabinet: ‘Geen hogere btw. Je belast er heel Nederland mee!’

Vandaag debatteert de Tweede Kamer met het nieuwe kabinet over de regeringsverklaring.Als coalitie vanuit de sport, nieuws, boeken, cultuur, evenementen- en horecabranche doenwe daarom vandaag een dringend beroep op de politieke partijen in de Tweede Kamer en hetkabinet om de verhoging van het btw-tarief van 9% naar 21% te heroverwegen. Economische en maatschappelijke impact is […]

Cover Image for Competitieprogramma Keuken Kampioen Divisie definitief 24/25
Competitieprogramma Keuken Kampioen Divisie definitief 24/25

Het competitieprogramma voor de Keuken Kampioen Divisie voor het seizoen 2024/’25 is definitief. Na de publicatie van het concept is op verzoek van enkele clubs en gemeenten nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, met name gericht op de aanvangstijden van de wedstrijden. De Keuken Kampioen Divisie begint op vrijdag 9 augustus om 20.00 uur. Daar staan […]