`  Apostolos Vellios en Nordin Bakker ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ van de derde periode | Keuken Kampioen Divisie

 Apostolos Vellios en Nordin Bakker ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ van de derde periode

ZEIST – De individuele Bronzen Kampioensschilden van de derde periode zijn verdeeld. Apostolos Vellios (PEC Zwolle) is uitgeroepen tot ‘Beste Speler’ van de derde periode en Nordin Bakker (Almere City FC) mag het Bronzen Kampioensschild voor ‘Beste Keeper’ van de derde periode in ontvangst nemen. 

De overige individuele prijswinnaars zijn Younes Taha van PEC Zwolle (Beste Talent) & Dick Advocaat van ADO Den Haag (Beste Trainer). De ‘Topscorer’ wordt vanwege het inhaalduel, Almere City FC – Jong FC Utrecht, op een later moment bekend gemaakt.

De uitslagen van de verkiezing ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ zijn gebaseerd op basis van de stemmen van trainers en aanvoerders van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs én die van de supporters. Apostolos Vellios verzamelde de meeste stemmen en is daarmee de winnaar van het Bronzen Kampioensschild voor ‘Beste Speler’. De andere genomineerden deze periode waren teamgenoot Lennart Thy (PEC Zwolle), Lance Duijvestijn (Almere City FC) & Odysseus Velanas (NAC Breda).

Nordin Bakker mag zich de ‘Beste Keeper’ van de periode noemen. De doelman wist de concurrentie achter zich te laten, bestaande uit Romain Matthys (MVV Maastricht), Ennio van der Gouw (VVV-Venlo) & Liam Bossin (FC Dordrecht).

Naast de eretitels ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ zijn er ook Bronzen Kampioensschilden te verdelen in de categorie ‘Beste Talent’. Younes Taha van PEC Zwolle zorgt met zijn prijs opnieuw voor dubbel feest in Zwolle. In de tweede periode pakten ook Thomas van den Belt & Jasper Schendelaar een Bronzen Kampioensschild. Dick Advocaat krijgt zijn Bronzen Kampioensschild uitgereikt na een indrukwekkende derde periode. De ploeg uit Den Haag wist vijf keer te winnen en heeft nu het linkerrijtje & de Play-Offs in zicht.

Het Bronzen Kampioensschild voor de ‘Topscorer’ wordt op een later moment uitgereikt vanwege het inhaalduel Almere City FC – Jong FC Utrecht.

Alle Bronzen Kampioensschilden worden binnenkort aan de winnaars uitgereikt.

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
KKD-partners
Official Dealmaker
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`