` Beste Kenner 4e periode TopCoach Keuken Kampioen Divisie | Keuken Kampioen Divisie

Beste Kenner 4e periode TopCoach Keuken Kampioen Divisie

Jan-Peter de Vries is de Beste Kenner van de 4e periode. Jan-Peter heeft tijdens de 4e periode de meeste punten verzameld in de TopCoach Keuken Kampioen Divisie en is daardoor de winnaar van de felbegeerde Bronzen Schaal.

Beste Kenner

De prijs voor Beste Kenner is nieuw dit seizoen en wordt elke periode én aan het eind van het seizoen uitgereikt. De deelnemers aan het spel TopCoach Keuken Kampioen Divisie van Scorito strijden om deze felbegeerde prijs. Degene die aan het eind van de periode de meeste punten heeft behaald in het spel, mag zich kronen tot Beste Kenner van die periode. De deelnemer die aan het eind van het seizoen – na 4 periodes – de meeste punten heeft behaald in totaal, wordt gekroond tot Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie. De Beste Kenner van elke periode ontvangt de Bronzen Schaal en de Beste Kenner van het seizoen 2020-2021 ontvangt de Gouden Schaal.

‘Voor de winterstop scoorde ik niet zo goed’

‘Tijdens de winterstop heb ik mijn plannen opgegooid. Ik ben gaan kijken naar spelers die voor de winterstop goed speelden en veel goals scoorden. Ook heb ik gekeken naar teams die vaak de nul hielden. Deze tactiek heeft mij uiteindelijk veel punten opgeleverd.’

Sterspelers

‘Het zal waarschijnlijk niemand verbazen, maar Robert Mühren heeft door zijn vele goals ook heel veel punten voor mij gescoord. Mounir El Allouchi van NAC Breda was in de 4e periode altijd wel goed voor een goal of een assist en ook dit leverde mij altijd veel punten op’

‘Het blijft een leuk spelletje’

‘Ik vond het dit jaar leuk om naar SC Cambuur te kijken. Er vielen vaak veel een mooie doelpunten. Gelukkig voor SC Cambuur zijn ze dit jaar kampioen geworden en gepromoveerd naar de Eredivisie. Ik ga volgend seizoen ook absoluut weer meespelen, het blijft gewoon een leuk spelletje om te doen. Voor volgend seizoen ga ik kijken naar spelers die goed presteerde in de voorbereiding van het seizoen.

Bekijk hier het team van Jan-Peter

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Cruyff Foundation Maatschappelijk partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
`