` Beste Kenner Topcoach 1e periode 2021/2022 | Keuken Kampioen Divisie

Beste Kenner Topcoach 1e periode 2021/2022

Luuk de Vries is de Beste Kenner van de 1e periode van het seizoen 2021-2022. Luuk heeft in de 1e periode van dit seizoen de meeste punten verzameld in de TopCoach Keuken Kampioen Divisie en is daarmee bovenaan geëindigd in het periodeklassement. Daardoor is hij de winnaar van de felbegeerde Bronzen Schaal van de 1e periode.

Beste Kenner

De prijs voor Beste Kenner is nieuw dit seizoen en wordt elke periode én aan het eind van het seizoen uitgereikt. De deelnemers aan het spel TopCoach Keuken Kampioen Divisie van Scorito strijden om deze felbegeerde prijs. Degene die aan het eind van de periode de meeste punten heeft behaald in het spel, mag zich kronen tot Beste Kenner van die periode. De deelnemer die aan het eind van het seizoen – na 4 periodes – de meeste punten heeft behaald in totaal, wordt gekroond tot Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie. De Beste Kenner van elke periode ontvangt de Bronzen Schaal en de Beste Kenner van het seizoen 2020-2021 ontvangt de Gouden Schaal.

Goed onderzoek doen

”Je moet goed onderzoek doen om de beste 11 spelers te kiezen, zo heb ik gekeken naar de oefenwedstrijden voorafgaand aan het seizoen. Wie speelden er wel en wie speelden er niet, ook heb ik de eerste oefen speelrondes in Scorito echt gekeken naar wie al goed punten scoorden en wie het toch net minder presteerde in het begin van het seizoen. Het is ook belangrijk op een goede keeper uit te kiezen, je gebruikt toch maar een keeper namelijk dus die andere mag best van een lager budget zijn.”

Sterspelers

”Natuurlijk heb ik sterkhouders in mijn team zoals Robert Mühren en Patrick Pflücke, maar ik heb ook gekeken naar nieuwe jongere spelers in de competitie die me in de voorbereiding op  het nieuwe seizoen al opvielen. Zoals een Sem Steijn en Thijs Dallinga. Verder heb ik ook gekeken naar spelers die op Scorito niet in de aanval stonden maar wel aanvallende spelers zijn. Zo is Max de Waal van Jong Ajax een middenvelder op Scorito maar in het echt een spits, ook Joshua Sanches van TOP Oss was een hele goede hij speelt voor TOP Oss op de 10 positie maar ik kon hem als verdediger halen in Scorito.”

2e Periode

”Ik hoop dat in de 2e periode mijn spelers weer goed gaan presteren en die van de andere natuurlijk wat minder. Ik ben afgelopen speelronde naar plek 2 gegaan op de algemene ranking maar hoop snel weer bovenaan te staan. Als mijn spelers goed blijven presteren dan hoop ik dat ik snel weer bovenaan staat.”

Klik hier om te zien met welk team Luuk de 1e periode heeft gewonnen!

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Cruyff Foundation Maatschappelijk partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
`