` Beste kenner Topcoach 2e periode 2021/2022 | Keuken Kampioen Divisie

Beste kenner Topcoach 2e periode 2021/2022

Bart-jan de Bas is de Beste Kenner van de 2e periode van het seizoen 2021-2022. Bart-jan heeft in de 2e periode van dit seizoen de meeste punten verzameld in de TopCoach Keuken Kampioen Divisie en is daarmee bovenaan geëindigd in het periodeklassement. Daardoor is hij de winnaar van de felbegeerde Bronzen Schaal van de 2e periode.

Beste Kenner

De prijs voor Beste Kenner is nieuw dit seizoen en wordt elke periode én aan het eind van het seizoen uitgereikt. De deelnemers aan het spel TopCoach Keuken Kampioen Divisie van Scorito strijden om deze felbegeerde prijs. Degene die aan het eind van de periode de meeste punten heeft behaald in het spel, mag zich kronen tot Beste Kenner van die periode. De deelnemer die aan het eind van het seizoen – na 4 periodes – de meeste punten heeft behaald in totaal, wordt gekroond tot Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie. De Beste Kenner van elke periode ontvangt de Bronzen Schaal en de Beste Kenner van het seizoen 2020-2021 ontvangt de Gouden Schaal.

Juiste aanvoerder kiezen

”De beslissing is denk gevallen door grotendeels de goede keuzes maken, daarbij ook op het juiste moment de juiste aanvoerder kiezen. Zo is het lekker als je Dallinga als aanvoerder hebt wanneer hij er 4 in schiet. Daarnaast heb je met Mühren ook altijd wel een goal of een assist. Verder pakken spelers als Pflücke, Steijn, Niemeijer en Sleegers ook vaak aardig wat punten. Toch denk ik dat Stuy van den Herik van TOP Oss wel veel verschil maakte, hij pakte namelijk veel punten ondanks de slechte prestaties van TOP Oss.”

Verandering in de winterstop?

”Tja ik weet niet of het handig is om daarover alles uit de doeken te doen. Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor keuzes ik zal moeten maken met mijn budget. Zoals het nu staat ben ik dik tevreden, het is nog maar de vraag of ik het zo kan houden. De verwachting is wel dat de verdediging een renovatie zal ondergaan.”

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Cruyff Foundation Maatschappelijk partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
`