` Beste Kenner TopCoach Keuken Kampioen Divisie | Keuken Kampioen Divisie

Beste Kenner TopCoach Keuken Kampioen Divisie

Herman van den Brink is de Beste Kenner van het seizoen 2021-2022. Herman heeft dit seizoen de meeste punten verzameld in de TopCoach Keuken Kampioen Divisie en is daarmee bovenaan geëindigd in het eindklassement. Daardoor is hij de winnaar van de felbegeerde Gouden Schaal.

Beste Kenner

De prijs voor Beste Kenner wordt elke periode én aan het eind van het seizoen uitgereikt. De deelnemers aan het spel TopCoach Keuken Kampioen Divisie van Scorito strijden om deze felbegeerde prijs. Degene die aan het eind van de periode de meeste punten heeft behaald in het spel, mag zich kronen tot Beste Kenner van die periode. De deelnemer die aan het eind van het seizoen – na 4 periodes – de meeste punten heeft behaald in totaal, wordt gekroond tot Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie. De Beste Kenner van elke periode ontvangt de Bronzen Schaal en de Beste Kenner van het seizoen 2021-2022 ontvangt de Gouden Schaal.

Sterspelers

“In de eerste seizoenshelft was Thijs Dallinga een absolute must-have die je voor slechts 750.000 euro in je team kon toevoegen. In de voorbereiding en tijdens de eerste wedstrijden werd al snel duidelijk dat hij een flink aantal doelpunten zou gaan maken. Dat hij er 25 zou scoren voor de winterstop had ik bij lange na niet verwacht. Sterker nog: Dallinga heeft bij mij een flink aantal wedstrijden op de bank gezeten omdat ik hogere verwachtingen had van Hilterman en Seuntjens, die beide meer dan 2 miljoen euro kostten in Scorito. Voor mijn gevoel moest ik elke week de duurdere spelers opstellen, maar er is gebleken dat dit niet altijd de meest verstandige keuze is”

“In de tweede seizoenshelft werd Dallinga 4 miljoen euro, in mijn ogen véél te duur voor het Excelsior dat op dat moment flink aan het kwakkelen was. In zijn plaats had ik al snel Dylan Vente op het oog, want Roda JC is een team dat zeer aanvallend speelt en veel doelpunten maakt. Vente kwam in het begin van het seizoen wat lastig op gang maar vlak voor en na de winterstop begon hij steeds vaker het net te vinden. Uiteindelijk bleek dit een gouden keuze voor slechts 2 miljoen euro”

Strategie

“Het leukste aan Scorito vind ik het puzzelen tijdens de voorbereiding en winterstop. Voordat het seizoen begint kun je de grootste winst behalen op de concurrentie. Door goede research te doen kun je soms al een pareltje spotten voordat het grote publiek erachter komt en er bij Scorito een hoog prijskaartje aan kleeft. De Keuken Kampioen Divisie wordt niet voor niets de kweekvijver van de Eredivisie genoemd. Mijn strategie is om van te voren veel informatie over vermoedelijke opstellingen in te winnen”

Belangrijk moment

“In de tweede seizoenshelft maakte Vente een hattrick in de thuiswedstrijd tegen Dordrecht. Dat was een heerlijk moment want de 302 punten werden verdubbeld tot 604 punten. Zie dat nog maar eens ergens goed te maken”

Ga je volgend seizoen weer meedoen?

“Volgend jaar speel ik natuurlijk weer mee! De Topcoach van de Keuken Kampioen Divisie blijft het leukste spelletje van Scorito. Het zal een flinke opgave worden om mijn titel van ‘Beste Kenner’ te verdedigen, maar ik ga mijn best doen. Ik ben benieuwd of Mühren met FC Volendam mee gaat naar de Eredivisie of dat hij toch weer een transfer maakt. Als dat het geval is, dan staat 1 van de 18 spelers alvast klaar voor volgend seizoen 😉”

Winnaar 4e periode

Stefan van den Hout werd winnaar van de 4e periode van het Topcoach seizoen.

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`