` Concept competitieprogramma 2022/2023 bekend | Keuken Kampioen Divisie

Concept competitieprogramma 2022/2023 bekend

De Keuken Kampioen Divisie gaat van start op vrijdag 5 augustus. Degradant Heracles Almelo speelt in de eerste speelronde tegen ADO Den Haag, terwijl Willem II bezoek krijgt van Jong PSV. PEC Zwolle opent het seizoen op zondag 7 augustus met een thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

De clubs uit de Keuken Kampioen Divisie hebben dit jaar opnieuw de mogelijkheid gekregen om tijdens de interlandperiodes niet te hoeven voetballen. Elf clubs hebben daarvan gebruik gemaakt, waardoor hun wedstrijden eerder worden gepland.

De resterende wedstrijden van speelrondes 8 en 30 van de Keuken Kampioen Divisie worden bekend gemaakt zodra het programma van Jong Oranje en Oranje bekend is.

Tijdens het WK in Qatar (21 november t/m 18 december) – wanneer de Eredivisie stilligt – vinden drie speelrondes in de Keuken Kampioen Divisie plaats, één in de voorbereidingsweek en twee tijdens het toernooi zelf.

Het aantal wedstrijden per periode heeft een andere volgorde dan gebruikelijk, om goed uit te komen ten opzichte van de interlandperiodes en de wedstrijden die eerder worden gespeeld:

  • 1E periode: 10 wedstrijden
  • 2E periode: 9 wedstrijden
  • 3E periode: 9 wedstrijden
  • 4E periode: 10 wedstrijden

Concept competitieprogramma 22:23 Eredivisie & KKD

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`