Een bericht aan alle supporters…

De Keuken Kampioen Divisie clubs treden uiterlijk 12 mei aanstaande naar buiten richting supporters om duidelijkheid te verschaffen over de seizoenkaarten en reeds aangeschafte tickets voor het seizoen 2019/’20.

Afgelopen vrijdag heeft de KNVB definitief bekend gemaakt dat het seizoen 2019/’20 is stopgezet. Voor seizoenkaarthouders en supporters die reeds tickets voor één van de resterende wedstrijden van het seizoen 2019/’20 hebben aangeschaft, begrijpen wij dat duidelijkheid omtrent de omgang met deze tickets gewenst is.

De clubs in de Keuken Kampioen Divisie hebben de afgelopen periode een uniforme aanpak opgesteld over hoe om te gaan met de seizoenkaarten en reeds aangeschafte tickets voor het seizoen 2019/’20. In de aanpak staat de binding tussen clubs en supporters voorop, waarbij wij nooit het belang van de supporter uit het oog verliezen!

De clubs in de Keuken Kampioen Divisie kijken uiteraard ook wat ze zelf kunnen doen. Daarentegen bevinden de Keuken Kampioen Divisie clubs zich, net als zovelen, in een hele moeilijke tijd en hopen wij dat zoveel mogelijk supporters hun club trouw blijven om het voortbestaan van de club én deze mooie competitie te kunnen waarborgen. De steun van supporters is hierin heel belangrijk!

Uiterlijk 12 mei informeren wij alle supporters over de aanpak.

Wij hopen dat jullie nog even geduld hebben…