` Excelsior de eerste kampioen ooit van de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie. | Keuken Kampioen Divisie

Excelsior de eerste kampioen ooit van de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie.

Excelsior is de eerste kampioen ooit geworden in de Keuken Kampioen Divisie Esports Predator Fan Competitie. Het was het eerste seizoen van de officiële esports competitie van de Keuken Kampioen Divisie met de game Rocket League, waarin 16 Keuken Kampioen Divisie clubs streden om de titel. Na 30 speelrondes zijn de Rotterdammers nipt boven naaste concurrent SC Cambuur geëindigd.

Het seizoen begon goed voor Excelsior. In de eerste speelronde werd TOP Oss met 2-1 verslagen en al snel klom Excelsior naar de eerste plek op de ranglijst. Excelsior manifesteerde zich in de 1e periode al als één van de absolute favorieten voor het kampioenschap. Het was echter SC Cambuur die het Excelsior in de 2e en daaropvolgende periodes lastig maakte en drie periodetitels wist te bemachtigen. Na een lange strijd wist Excelsior uiteindelijk het kampioenschap veilig te stellen in de competitie met een 2-0 overwinning op De Graafschap.

Bekijk hier de eindstand van de competitie.

`