Nieuws

HERACLES ALMELO kampioen keuken kampioen divisie

Heracles Almelo is vrijdagavond kampioen van het seizoen 2022-2023 geworden. De Almelose club kroonde zich vrijdagavond met een overwinning op Jong Ajax (2-0) tot de beste club van de Keuken Kampioen Divisie.

Kampioen Keuken Kampioen Divisie 2022-2023
Om het kampioenschap in eigen huis veilig te stellen, telde vandaag één resultaat: winnen van Jong Ajax. In een kolkend Erve Asito begon Heracles in zijn sterkste opstelling. Na een dikke twintig minuten spelen schoot Armenteros de thuisploeg op voorsprong. Twintig minuten voor tijd tikte Schoofs de Heraclieden naar een comfortabele 2-0 voorsprong.
De vierde titel is voor Heracles Almelo is een feit.

De Keuken Kampioen Divisie feliciteert Heracles Almelo met het kampioenschap.

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Voorbeschouwing speelronde 35
Voorbeschouwing speelronde 35

Een cruciaal duel voor koploper Willem II in Maastricht De laatste weken is MVV Maastricht uitstekend in vorm. Met de laatste vier wedstrijden allemaal gewonnen staan de Limburgers nu op plek 8, wat Keuken Kampioen Play-Offs betekent aan het einde van het seizoen. Voor de vertrekkende Maurice Verberne is dit ook zeker het doel. Echter […]

Cover Image for Arjen van der Heide neemt Roda JC bij de hand in de strijd om promotie
Arjen van der Heide neemt Roda JC bij de hand in de strijd om promotie

Arjen van der Heide (foto) heeft Roda JC bij de hand genomen in de strijd om rechtstreekse promotie. De 22-jarige buitenspeler verkeert in een uitstekende vorm en blinkt de laatste weken niet alleen uit met zijn spel, maar ook met doelpunten én assists.  Van der Heide werd afgelopen week na weer eens een sterk optreden […]

Cover Image for Doelpunt van de Week 34: Tristan van Gilst
Doelpunt van de Week 34: Tristan van Gilst

Speelronde 34 | Elke week kiezen fans via de Social Media-kanalen van de Keuken Kampioen Divisie hét Doelpunt van de Week. Het Doelpunt van de Week in Speelronde 34 is gemaakt door Tristan van Gilst.