` IMG OOK KOMENDE DRIE SEIZOENEN INTERNATIONALE RECHTENHOUDER KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE | Keuken Kampioen Divisie

IMG OOK KOMENDE DRIE SEIZOENEN INTERNATIONALE RECHTENHOUDER KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE

MG en EMM (Eredivisie Media & Marketing CV) maken vandaag bekend dat de internationale uitzendrechten van de Keuken Kampioen Divisie tot en met seizoen 2024/25 in beheer blijven bij IMG.

MG is al twintig jaar de vertegenwoordiger en blijft ook de komende jaren toezien op de distributie van het beste Nederlandse clubvoetbal. Hierdoor zijn wedstrijden uit de 38 speelrondes buiten de landsgrenzen te zien. In aanvulling daarop verstrekt IMG Arena medialicenties aan derden, waaronder online platforms.

De overeenkomst heeft ook betrekking tot de play-offs om Promotie/Degradatie.

EMM-directeur Frank Rutten: “We zetten met plezier de langlopende samenwerking met IMG voort, waardoor de Eredivisie in huiskamers wereldwijd te zien is en blijft. Samen zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd de Eredivisie-fanbase te laten groeien, door de Eredivisie internationaal te positioneren als een competitie met aantrekkelijk voetbal waarin keer op keer grote talenten boven komen drijven.”

Adam Kelly, President Media bij IMG: “We zijn zeer gelukkig ons langlopende partnership met EMM te vernieuwen, waardoor we het beste Nederlandse voetbal naar een wereldwijd publiek kunnen blijven brengen. De afgelopen twintig jaar heeft onze succesvolle samenwerking de Eredivisie geholpen te blijven groeien en een loyale, globale fanbase op te bouwen. We kijken ernaar uit de competitie en haar belangrijkste stakeholders ook de komende drie seizoenen een internationaal podium te bieden.”

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`