` Op jacht naar de Eredivisie | Keuken Kampioen Divisie

Op jacht naar de Eredivisie

Vanavond om 18:00 uur vindt de zinderende tweede finalewedstrijd plaats van de Keuken Kampioen Play-Offs tussen ADO Den Haag en Excelsior Rotterdam. In het Cars Jeans Stadion in Den Haag wordt gestreden om een plek in de Eredivisie. Na een 1-1 gelijkspel afgelopen dinsdag in Rotterdam staan beide clubs op scherp voor deze kans om te promoveren naar het hoogste niveau.

Tijdens het eerste finaleduel kwam Excelsior Rotterdam dinsdag vroeg in de tweede helft op voorsprong door een treffer van Marouan Azarkan. Lange tijd leek dit het uitgangspunt te worden voor de return, totdat Sem Steijn ADO Den Haag in de 92e minuut redde door de 1-1 binnen te stiften. Hierdoor kent de finale van de Play-Offs vanavond een zinderende ontknoping.

Bekijk hieronder het speelschema van de Keuken Kampioen Play-Offs tot nu toe. Vanuit de Eredivisie degraderen Willem II en PEC Zwolle direct naar de Keuken Kampioen Divisie. Heracles Almelo belandde op de 16e plek van de Eredivisie en speelde daarom de halve finales van de Play-Offs tegen Excelsior Rotterdam. Heracles verloor twee keer op rij tegen Excelsior, waardoor ook zij volgend jaar in de Keuken Kampioen Divisie spelen. De tweede finale tussen ADO Den Haag en Excelsior Rotterdam begint vanavond om 18:00u en wordt live uitgezonden op ESPN. Welke club promoveert naar de Eredivisie?  Hieronder vind je het actuele speelschema en de uitslagen tot nu toe.

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`