` Keuken Kampioen Divisie verduurzaamd verder door partnership met Sportverlichting.com | Keuken Kampioen Divisie

Keuken Kampioen Divisie verduurzaamd verder door partnership met Sportverlichting.com

De Coöperatie Eerste Divisie (CED) en Sportverlichting.com gaan met ingang van 1 juli 2021 een partnership aan voor tenminste 3 seizoenen.

Sportverlichting.com ‘verlicht’ verenigingen en sportclubs! De missie is verenigingen verlichten door de club toekomstbestendig te maken én houden. Verlichting zit in hun DNA, daarom helpen ze je van A tot en met Z met subsidies, financieringen en verzorgen ze de installatie en reductie van energie- en onderhoudskosten. Dat doen ze onder andere door led-verlichting aan te brengen en het energiecontract te herzien op basis van onafhankelijk advies en een solide businesscase.

Het gebruik van de verlichting is essentieel om de reductie te kunnen realiseren. Sportverlichting.com helpt je daarom niet alleen met de implementatie, maar ook met het gebruik en onderhoud. Ze verzorgen het gehele traject, dus van eerste scan tot stekker in het contact.

Inmiddels is Sportverlichting.com actief bij 3 clubs uit de Keuken Kampioen Divisie, te weten FC Dordrecht, Telstar en Top Oss. Ook de andere clubs zullen een volledige scan krijgen van Sportverlichting.com om te bekijken hoe ze duurzamer met de verlichting om kunnen gaan. Dit zal leiden tot energiebesparing en kostenreductie. Bovendien zal het aanbrengen van led-verlichting in de stadions bijdragen aan het verhogen van de beleving door middel van lichtshows. Daarnaast zal de hogere lichtopbrengst van de led-verlichting zorgen voor betere beelden van de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie op TV.

“Door het partnership met Sportverlichting.com draagt de Keuken Kampioen Divisie zijn steentje bij aan een groenere toekomst voor de volgende generaties. Bovendien biedt led-verlichting in het stadion de mogelijkheid de wedstrijdbeleving te vergroten en daarmee de vrijdagvond, de vaste avond van de Keuken Kampioen Divisie, nog steviger op de kaart te zetten.” Aldus Marc Boele (Algemeen directeur CED)

Martin Bolderman (Directeur Sportverlichting.com): “Zowel voor amateurverenigingen als profclubs is de verlichting een grote kostenpost op de energierekening. Samen met de Coöperatie Eerste Divisie hebben we een plan gemaakt om het betaald voetbal duurzamer te maken en de verlichting een kwalitatieve upgrade te geven. We zijn dan ook trots om hier een bijdrage aan te mogen leveren!”

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
KKD-partners
Official Dealmaker
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`