Keuken Kampioen Divisie verrast door interview over Fieldlabs

We zijn verrast door het interview met Andreas Voss, Arts-microbioloog, OMT-lid en hoofdonderzoeker van het Fieldlab-programma, dat vandaag is verschenen.

De laatste weken hebben volledig in het teken gestaan van de geweldige eensgezindheid, drive en samenwerking om de Fieldlabs in de Keuken Kampioen Divisie mogelijk te maken, met als uiteindelijk doel: door de anderhalve meter heen komen, naar 100% publiek te werken en het allerbelangrijkste: onze industrie/ branche te redden!

De uitspraken die zijn gedaan, zijn schadelijk voor onze clubs, onze divisie en onze branche. En dat is bij ons volledig in het verkeerde keelgat geschoten.
Daarnaast betreft het een kabinetsbeslissing om de Fieldlabs te organiseren en is het interview niet alleen buitengewoon schadelijk voor de het betaald voetbal, maar óók voor branches zoals bijvoorbeeld de horeca en musea.

Het is van groot belang om stap voor stap te werken, want niemand kan voorspellen hoe het er na de zomer voor staat. Bovendien is het uitermate voorbarig om nu al conclusies te trekken uit pilot evenementen die nog niet eens hebben plaatsgevonden.