Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden zoveel mogelijk live
Nieuws

Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden zoveel mogelijk live

Vanaf komend weekend worden per speelronde zoveel mogelijk wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie live uitgezonden op ESPN of op ESPN Watch. 

Marc Boele, CEO Keuken Kampioen Divisie: “Het is erg mooi dat we in het huidige seizoen nog zoveel mogelijk wedstrijden kunnen bekijken op ESPN of op ESPN Watch.”

Door de uitbreiding van het live aanbod kan het voorkomen dat er niet altijd een tv-kanaal van ESPN beschikbaar is. In dat geval worden de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie online uitgezonden op ESPN Watch.

Waar mogelijk alles live

Waar het mogelijk is worden alle Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden live uitgezonden. Dat is bijvoorbeeld komend weekend al direct het geval. Omdat het echter niet mogelijk is gebleken om in het restant van dit seizoen structureel spreiding aan te brengen in de speeldagen en aftraptijden van de Keuken Kampioen Divisie, kan het voorkomen dat er op een speeldag één of twee wedstrijden niet live uitgezonden kunnen worden. Een juiste spreiding is dan nodig om het productioneel en organisatorisch mogelijk te maken. ESPN blijft in gesprek met de clubs, Coöperatie Eerste Divisie en de KNVB om dit op weg naar volgend seizoen opnieuw te bekijken en te realiseren.

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Doelpunt van de Week 38: Dailon Livramento
Doelpunt van de Week 38: Dailon Livramento

Speelronde 38 | Elke week kiezen fans via de Social Media-kanalen van de Keuken Kampioen Divisie hét Doelpunt van de Week. Het Doelpunt van de Week in Speelronde 38 is gemaakt door Dailon Livramento.

Cover Image for Samenvatting FC Groningen – Roda JC (10-05-2024)
Samenvatting FC Groningen – Roda JC (10-05-2024)

Samenvatting van de wedstrijd FC Groningen – Roda JC (2-0) van 10 mei 2024.

Cover Image for Samenvatting Willem II – Telstar (10-05-2024)
Samenvatting Willem II – Telstar (10-05-2024)

Samenvatting van de wedstrijd Willem II – Telstar (3-2) van 10 mei 2024.