Periode ontknoping in aantocht! Lees hier de scenario’s!

Aankomende vrijdag gaat het Bronzen Kampioensschild weer op pad! In het Frans Heessen stadion kan FC Twente zich kronen tot periodekampioen.  Dit is nog geen zekerheid, want er zijn meerdere kapers op de kust. Hieronder hebben we alle mogelijke scenario’s inzake de ontknoping in de 3e periode op een rijtje gezet!

FC Twente wint van TOP Oss
Bij winst van FC Twente kronen ze zich tot periodekampioen als MVV Maastricht punten verspeeld tegen Almere City FC.

FC Twente speelt gelijk
Indien FC Twente gelijkspeelt. zouden de Tukkers zich alsnog kunnen kronen tot periodekampioen. Hiervoor zal MVV Maastricht moeten verliezen van Almere City FC én moet Jong PSV punten verspelen tegen Jong FC Utrecht.

FC Twente verliest
Bij een nederlaag van de koploper zal er per definitie geen beslissing vallen in de periode aankomende vrijdag. Ook bij nederlagen van concurrenten MVV en Jong PSV zal FC Twente nog niet zeker zijn van de periodetitel.

De ontknoping van de 3e periode is aanstaande vrijdag live te volgen! Vanaf 19.30 uur is het Keuken Kampioen Divisie schakelprogramma live te zien op het open kanaal van FOX. Hierin wordt uiteraard veel aandacht besteed aan de strijd om het Bronzen Kampioensschild.
De wedstrijd tussen TOP Oss en FC Twente is overigens ook in z’n geheel te zien en deze zal op FOX Sports 2 worden uitgezonden vanaf 19.50 uur.