` Speelronde 15: PEC te sterk voor FC Eindhoven, De Graafschap in extremis langs Jong PSV & meer! | Keuken Kampioen Divisie

Speelronde 15: PEC te sterk voor FC Eindhoven, De Graafschap in extremis langs Jong PSV & meer!

Dit weekend stonden er weer mooie duels op het programma in de Keuken Kampioen Divisie! Heracles Almelo kreeg NAC Breda op bezoek & PEC Zwolle ontving FC Eindhoven.

Heracles Almelo – NAC Breda 5-1
De bezoekers begonnen voortvarend aan het duel, wat resulteerde in een goal van Velanas. Echter was het offensief van korte duur, want Bruns kopte de 1-1 al snel hierna binnen. De Brabantse muur was niet bestand tegen het Almelose offensief en de ploeg van John Lammers walste over de NAC heen. Roosken, Laursen (2x) & Hansson tekende voor de 5-1 eindstand.

TOP Oss – Jong AZ 2-1
TOP schoot uit de startblokken in het eigen Frans Heesen Stadion. Al na twee minuten was het raak. Joep van der Sluijs zorgde voor de openingstreffer en zorgde niet veel later bijna voor de verdubbeling van de score. Rond het halfuur was daar dan toch de 2-0, door niemand minder dan Thomas Beekman. De Ossenaren zaten op rozen en spelen een prima wedstrijd.
Jong AZ liet het er niet bij zitten en Soulyman Allouch schoot de aansluitingstreffer binnen. Helaas voor de Alkmaarders kwamen zijn niet verder dan één treffer.

VVV-Venlo – Willem II 0-0
In De Koel hield het niet over aan kansen. Ketting en Hornkamp hadden respectievelijk kansen, maar tot echt gevaar kwam het niet voor beide doelen. Venema was kort voor het einde het dichtst bij een doelpunt, alleen hij zag dat Lamprou sneller bij de bal was.

De Graafschap – Jong PSV 3-2
Jong PSV kreeg de 0-1 als het ware cadeau van de net ingevallen Schuurman. Fofana liet deze kans niet onbenut en schoot de bal vernietigend achter Jurjus. De man in vorm bij de Superboeren, Önal, zorgde tweemaal voor de gelijkmaker. Sávio mocht de 1-2 op zijn conto schrijven, waarna hij provocerend naar het publiek toerende. De mannen van Adrie Poldervaart deden er alles aan om de winst te pakken, en met succes. In de zevende minuut van de blessuretijd was het Anis Yadir die de 3-2 binnenschoot.

Telstar – ADO Den Haag 0-0
De eerste helft was vermakelijk om te zien. Kansen over en weer, nog zonder succes. Catic, Min, Mulder en Severina waren allemaal dichtbij een doelpunt, maar de goalies waren in vorm. Na de rode kaart voor Amir Absalom in de tweede helft gebeurde nauwelijks meer iets voor de doelen en eindigde de wedstrijd zoals hij was begonnen: 0-0.

Roda JC – Helmond Sport 0-1
Roda JC ging zaterdagavond onderuit in het eigen Parkstad Limburg Stadion. De bezoekers boekte hun vijfde zege van het seizoen door een doelpunt van clubtopscorer: Martijn Kaars. De Limburgers bleven wel aandringen voor het doel van Havekotte, maar de doelman speelde een prima wedstrijd en hielp zijn team aan de drie punten.

Almere City – FC Dordrecht 2-1
Almere City boekte zondagmiddag de derde zege op rij. Het was een aantrekkelijke openingsfase met goals voor beide ploegen. Resink was na twee minuten trefzeker met het hoofd en Longo van de stip. Spits Jeredy Hilterman miste tweemaal van elf meter en kon niet het verschil maken. De gehele wedstrijd ging het gelijk op, tot het laatste deel. Anthony Limbombe bracht de thuisclub in extase met zijn late treffer.

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
KKD-partners
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`