` Speelronde 16: MVV blijft bovenin meedoen, PEC verslaat NAC & meer! | Keuken Kampioen Divisie

Speelronde 16: MVV blijft bovenin meedoen, PEC verslaat NAC & meer!

Afgelopen speelronde was verdeeld over vijf dagen. Jong PSV en Roda JC pakten eerder in de week al drie punten. De andere ploegen kwamen gedurende het weekend in actie.

FC Den Bosch – VVV-Venlo 0-2
VVV-Venlo heeft afgelopen zaterdag een prima zege geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. De Limburgers wonnen met 0-2 in De Vliert. VVV kwam al snel op voorsprong door een treffer van Vitessse-huurling Daan Huisman. Den Bosch probeerde nog terug te komen in de wedstrijden, maar tevergeefs. Sven Braken maakte aan alle spanning een eind toen de spits de bal binnen werkte.

MVV Maastricht – Almere City 1-0
MVV heeft zich revancheert tegen Almere City. De Limburgers wisten nipt te winnen van Almere door een doelpunt van Ruben van Bommel. Hierdoor was hij ook gelijk de matchwinner, want veel gebeurde er niet veel meer.

Heracles Almelo – TOP Oss 3-0
De ploeg van John Lammers heeft haar plek nogmaals verstevigd d00r met ruime cijfers te winnen van TOP. De Brabanders hadden weinig te vertellen in het Erve Asito. Lucas Schoofs (2x) en Emil Hansson zorgde voor een mooie avond voor de Almelose fans.

NAC Breda – PEC Zwolle 0-2
Younes Taha was de grote man aan de zijde van PEC. Opnieuw was Taha met twee treffers meer dan belangrijk voor de Zwollenaren. De thuisploeg had weinig in te brengen tegen de nummer van de Keuken Kampioen Divisie. Door de nederlaag blijven de Bredanaren op een vijftiende plaats steken.

FC Dordrecht – Willem II 2-2
Willem II speelde zondag voor de derde keer op rij gelijk. De mannen uit Tilburg kwamen in het Matchoholic Stadion niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Invaller Michael de Leeuw moest ingebracht worden om een punt veilig te stellen tegen een uitstekend voetballend FC Dordrecht. Het was een mooi voetbalgevecht dat uiteindelijk eindigde in een puntendeling.

FC Eindhoven – Telstar 3-0
FC Eindhoven heeft vrijdagavond uitstekende zaken gedaan. In het eigen Jan Lauwers Stadion werd Telstar met ruime cijfers verslagen. Echter bleven de Witte Leeuwen strijden tot het bittere eind, maar het mocht niet baten. Dahlhaus en Rottier zorgden rond het eindsignaal voor de 2-0 & 3-0.

Helmond Sport – De Graafschap 0-2
De Superboeren hebben vrijdagavond weer de tweede plek overgenomen in de tweede periode. Op bezoek in Noord-Brabant was de Doetinchemse ploeg na een kwartier al uitgespeeld. Neghli en Kaandorp wisten al snel het verschil op het scorebord te brengen, waarna Helmond weinig meer in te brengen had.

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
KKD-partners
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`