` The Force: Nieuwe Keuken Kampioen Divisie wedstrijdbal | Keuken Kampioen Divisie

The Force: Nieuwe Keuken Kampioen Divisie wedstrijdbal

Klaar voor de nieuwe wedstrijdbal van de Keuken Kampioen Divisie? De Keuken Kampioen Divisie en Derbystar lanceren de door supporters gekozen nieuwe bal: de ‘Derbystar Force’.

Goed nieuws voor de voetballiefhebbers: de nieuwe Keuken Kampioen Divisie bal voor het seizoen 2022/2023 rolt vanaf 5 augustus over de velden! Ieder jaar is het weer een bijzonder moment; de onthulling van het nieuwe design van dé wedstrijdbal van de Keuken Kampioen Divisie. Fans hebben door middel van hun stem dit keer een groot aandeel gehad in de selectieprocedure. Derbystar schotelde de volgers van de Keuken Kampioen Divisie drie ontwerpen voor, met elk een andere boodschap en betekenis.

Winnaar: de kracht van het voetbal, de Derbystar Force
De fans mochten hun favoriete bal uitkiezen. Op 26 november 2021 werd bekend dat dit de Derbystar Force is geworden. Liefhebbers kozen uiteindelijk voor de Derbystar Force. Een bal die staat voor de kracht van het voetbal.
Verbinding en maatschappelijke invloed
Het is een bal met een grote betekenis: het idee dat achter de bal schuilt is dat clubs en spelers in de competitie zorgen voor verbinding en maatschappelijke kracht van de regionale helden. De Force wordt de 19e wedstrijdbal van Derbystar in de Keuken Kampioen Divisie. Derbystar en de Keuken Kampioen Divisie kijken wederom terug op een geslaagde samenwerking in de totstandkoming van deze veelzeggende bal. De bal is vanaf nu te bewonderen op de velden!

Keuken Kampioen Naamgevend partner
Responsible Betting partner
Official Dealmaker
Predator Esports partner
KKD-partners
Official supplier
Official supplier
Official supplier
KKD-partners
Media partner
Media partner
Media partner
`