` Winnaars Gouden Kampioensschilden Keuken Kampioen Divisie seizoen 2020-2021 bekend | Keuken Kampioen Divisie

Winnaars Gouden Kampioensschilden Keuken Kampioen Divisie seizoen 2020-2021 bekend

De winnaars van de individuele Gouden Kampioensschilden voor de Beste Speler, Keeper, Trainer en Talent zijn bekend. Robert Mühren (SC Cambuur) is uitgeroepen tot Beste Speler van het seizoen, terwijl Jay Gorter (Go Ahead Eagles) verkozen is tot Beste Keeper van het seizoen. SC Cambuur-trainer Henk de Jong en FC Volendam-verdediger Micky van de Ven ontvangen het Gouden Kampioensschild als respectievelijk Beste Trainer en Beste Talent van het seizoen. Ook de Topscorer ontvangt het Gouden Kampioensschild, deze eretitel behoort toe aan Robert Mühren.

De uitslagen van de verkiezing ‘Beste Speler’ en ‘Beste Keeper’ zijn gebaseerd op stemmen van de trainers en aanvoerders van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs én op stemmen van de fans. De winnaars in de categorieën Beste Trainer en Beste Talent zijn uitsluitend gekozen door de trainers en aanvoerders van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs.

Fresia Cousiño Arias reikt Gouden Schilden uit met Keuken Kampioen-foodtruck

ESPN-presentactrice Fresia Cousiño Arias ging afgelopen week op pad met de Keuken Kampioen-foodtruck om de winnaars van de Gouden Schilden te verrassen en dat leverde bijzondere uitreikingen op.

Bekijk de uitreikingen hier!

Robert Mühren sleepte met zijn 38 doelpunten niet alleen de titel voor Topscorer binnen, maar is ook uitgekozen tot Beste Speler van het seizoen. Hij werd verrast met een muurschildering bij zijn amateurclub RKAV Volendam. Micky van de Ven werd als Beste Talent doormiddel van een vertoonde video op het stadionscherm van FC Volendam toegesproken door zijn grote voorbeeld Matthijs de Ligt en columnist Frank Heinen. De Beste Keeper van de Keuken Kampioen Divisie, Jay Gorter, kreeg een tastbare herinnering aan het record dat hij dit seizoen neerzette door 25 keer ‘de nul te houden’ in één seizoen.

Ook Henk de Jong viel in de prijzen. Hij is door collega-trainers en aanvoerders verkozen tot Beste Trainer en werd verrast met een videobericht van onder andere Arne Slot, Wim Jonk, Regillio Vrede, Rogier Meijer en Hans Nijland. De onaangekondigde uitreiking zorgde voor de nodige emoties bij hoofdtrainer Henk De Jong: “Dit doet mij echt iets. Ongelooflijk onverwacht. Ik dacht dat iedereen hier was voor Robert Mühren, maar de selectie wist het dus gewoon.”, aldus de zichtbaar emotionele succestrainer uit Leeuwarden.

`