` Beste Kenner 1e periode TopCoach Keuken Kampioen Divisie | Keuken Kampioen Divisie

Beste Kenner 1e periode TopCoach Keuken Kampioen Divisie

De Beste Kenner van de 1e periode TopCoach Keuken Kampioen Divisie is bekend! Jop van der Wiel, ook wel bekend als Kapitein Iglo, verzamelde tijdens de 1e periode de meeste punten van alle TopCoach deelnemers! In totaal verzamelde hij 9.164 punten. Van der Wiel is voor zijn prestatie beloond met de Bronzen Schaal voor de Beste Kenner!

Beste Kenner

De prijs voor Beste Kenner is nieuw dit seizoen en wordt elke periode én aan het eind van het seizoen uitgereikt. De deelnemers aan het spel TopCoach Keuken Kampioen Divisie van Scorito strijden om deze felbegeerde prijs. Degene die aan het eind van de periode de meeste punten heeft behaald in het spel, mag zich kronen tot Beste Kenner van die periode. Degene die aan het eind van het seizoen – na 4 periodes – de meeste punten heeft behaald in totaal, wordt gekroond tot Beste Kenner van de Keuken Kampioen Divisie. De Beste Kenner van elke periode ontvangt de Bronzen Schaal en de Beste Kenner van het seizoen 2020-2021 ontvangt de Gouden Schaal.

Kapitein Iglo

Jop van der Wiel behaalde in de 1e periode maar liefst 9.164 punten. Gedurende de eerste periode was het mogelijk om elke week andere spelers in te zetten. Jamie Jacobs van SC Cambuur is uiteindelijk de speler die de meeste punten verzamelde voor Van der Wiel. De Beste Kenner vertelt over zijn tactiek tijdens de eerste periode:

“Ik heb er hard voor gewerkt. We hebben een Scorito-poule met een man of 12 en we steken er een hoop tijd in! In het begin heb ik heel veel gebruik gemaakt van de kamikaze-wedstrijden. Toen kon je nog elke week je team veranderen, dus zocht ik steeds naar de 3 of 4 wedstrijden waar ik de meeste kans had om punten te scoren. Daarnaast heb ik op mijn tribune goedkope spelers die weinig of geen speeltijd krijgen. Zo houd je meer budget over voor je basiselftal. Je bent dan wel kwetsbaar bij uitvallers, dus het is een risicootje.”

Spelers scouten

Daarna vertelt Van der Wiel over hoe hij spelers als Ilias Bronkhorst (Telstar) en Samuele Mulattieri (FC Volendam) heeft gescout voor zijn Scorito-team:

“Ik had vorig seizoen al een berichtje gestuurd naar Bronkhorst met de vraag of hij basis zou staan in het nieuwe seizoen. Toen legde hij er in de eerste wedstrijd ineens twee in! Toen heb ik hem gelijk in mijn team gezet en nog een berichtje gestuurd. Daar reageerde hij heel leuk op. Bij Mulattieri zag ik dat het een goedkope middenvelder was, maar op zijn Instagram zag ik dat hij met een shirt met nummer 9 stond. Toen wist ik al, die neem ik ook. Een middenvelder die als spits veel scoort, dat levert veel punten op!”

Het team waarmee Van der Wiel Beste Kenner van de 1e periode is geworden.

Topcoach Keuken Kampioen Divisie

TopCoach Keuken Kampioen Divisie is de officiële Fantasy Game van de Keuken Kampioen Divisie aangeboden door Scorito. Deelnemers aan het spel krijgen een budget om 18 spelers te kopen uit de Keuken Kampioen Divisie en bepalen wekelijks hun opstelling. De prestaties op het veld in combinatie met de opstelling van een deelnemer in het spel, bepalen uiteindelijk hoeveel punten iemand heeft behaald in een speelronde.

Benieuwd wie er momenteel aan kop gaat in Topcoach Keuken Kampioen Divisie? Ga dan naar www.keukenkampioendivisie.nl/fantasygame!

`