Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en ESPN zetten zich in voor Marokko en Libië
Nieuws

Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en ESPN zetten zich in voor Marokko en Libië

Na de verschrikkelijke rampen in Marokko en Libië trekken de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en ESPN gezamenlijk op om steun te vragen voor de slachtoffers. Tijdens alle wedstrijden van vandaag, morgen en overmorgen wordt via de LED-boarding langs de velden opgeroepen te doneren via rodekruis.nl. Rondom de wedstrijden besteden de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en ESPN aanvullend aandacht aan deze actie op hun digitale kanalen en tv-zenders.

Op deze manier hopen de drie entiteiten zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de zware aardbeving in Marokko, maar ook voor de mensen die in Libië getroffen zijn door storm Daniël en de overstroming als gevolg daarvan. Het Rode Kruis biedt op haar website de optie om voor beide doelen te doneren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via Giro 6868 (Marokko) en Giro 7447 (Libië) te doneren.

Vandaag trappen negen wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie af om 20.00 uur, de tiende wedstrijd (SC Cambuur – Willem II) wordt komende maandag om 16.45 uur afgetrapt.

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Concept speelschema ’24/’25 bekend
Concept speelschema ’24/’25 bekend

De Keuken Kampioen Divisie start op vrijdag 9 augustus. Degradant Excelsior begint met een uitwedstrijd bij TOP Oss, terwijl FC Volendam op bezoek gaat bij De Graafschap. De derde degradant, Vitesse, begint thuis met een wedstrijd tegen Telstar. De clubs uit de Keuken Kampioen Divisie hebben dit jaar opnieuw de mogelijkheid gekregen om tijdens de […]

Cover Image for Community Champions: Succesvolle Afsluiting van MDT Traject bij Van Donge & de Roo Stadion
Community Champions: Succesvolle Afsluiting van MDT Traject bij Van Donge & de Roo Stadion

Vorige week woensdag vond bij het Van Donge & de Roo stadion de afsluiting van het MDT traject “Community Champions” plaats. Community Champions is een avontuur voor jongeren van 12 tot 23 jaar, waarbij zij de beste versie van zichzelf ontdekken. In dit 16-weken durende programma ontmoeten zij mensen uit het bedrijfsleven en jongeren van […]

Cover Image for Duarte wint Doelpunt van het Seizoen-trofee
Duarte wint Doelpunt van het Seizoen-trofee

Van de in totaal 1.159 doelpunten dit reguliere seizoen was de vrije trap van FC Groningen-middenvelder Laros Duarte de mooiste. Zijn vrije trap in Euroborg tegen Jong FC Utrecht werd uiteindelijk verkozen tot ‘Doelpunt van het Seizoen’ in de Keuken Kampioen Divisie.