Handtekeningenmiddag: Een onvergetelijke ervaring voor jonge supporters
MVO

Handtekeningenmiddag: Een onvergetelijke ervaring voor jonge supporters

Enthousiasme, opwinding en veel lachende gezichten in Euroborg op woensdagmiddag 14 februari. De jaarlijkse handtekeningenmiddag georganiseerd door de Junior Club stond op het programma. Maar liefst 120 jonge supporters kregen de unieke kans om hun FC-helden van dichtbij te ontmoeten, handtekeningen te scoren en een praatje te maken met spelers en trainers van FC Groningen.

De handtekeningenmiddag is een jaarlijks terugkerende activiteit georganiseerd door de Junior Club van FC Groningen. Exclusief voor leden. “Deuren die normaal gesproken gesloten blijven, gaan open tijdens zo’n activiteit,” zegt Daphne Stevens, medewerker marketing en events en binnen de FC verantwoordelijk voor de Junior Club. De selectie en stafleden werden verspreid over veel ruimtes binnen Euroborg zodat de aanwezige kinderen direct een goed beeld van het stadion kregen. “Zo zaten er spelers onder meer in de kleedkamer, skybox en uiteraard in de FC Groningen Store.”

Vanzelfsprekend mocht mascotte Groby niet ontbreken. De Groningse ijsbeer begroette zijn vele vrienden en vriendinnen binnen de Junior Club met veel enthousiasme, high fives en knuffels. Voor veel jonge supporters is het ontmoeten van hun favoriete spelers en trainers iets waar ze al dagen naar uitkijken. Stevens: “Ik denk dat ieder kind die fan is van voetbal er altijd van heeft gedroomd om de spelers van hun favoriete club te ontmoeten en dat kan op deze middag. Het is mooi om dit voor jonge FC-supporters mogelijk te maken.”

Stevens hoopt dat evenementen zoals de handtekeningenmiddag een blijvende impact zullen hebben op de jonge supporters en de club als geheel. “Deze activiteit is heel belangrijk om de jongste supporters betrokken te houden bij de club en ervoor te zorgen dat ze ook op latere leeftijd betrokken blijven van FC Groningen. Sport is emotie. Dus voetbal is dat natuurlijk ook en ik denk dat dat het belangrijkste fundament is van een voetbalclub.”

Al met al was de handtekeningenmiddag een onvergetelijke ervaring voor de jonge supporters van FC Groningen. Een middag vol plezier, verbondenheid en inspiratie, die hen nog lang zal bijblijven als mooie herinnering aan hun favoriete club en spelers.

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Arjen van der Heide neemt Roda JC bij de hand in de strijd om promotie
Arjen van der Heide neemt Roda JC bij de hand in de strijd om promotie

Arjen van der Heide (foto) heeft Roda JC bij de hand genomen in de strijd om rechtstreekse promotie. De 22-jarige buitenspeler verkeert in een uitstekende vorm en blinkt de laatste weken niet alleen uit met zijn spel, maar ook met doelpunten én assists.  Van der Heide werd afgelopen week na weer eens een sterk optreden […]

Cover Image for Doelpunt van de Week 34: Tristan van Gilst
Doelpunt van de Week 34: Tristan van Gilst

Speelronde 34 | Elke week kiezen fans via de Social Media-kanalen van de Keuken Kampioen Divisie hét Doelpunt van de Week. Het Doelpunt van de Week in Speelronde 34 is gemaakt door Tristan van Gilst.

Cover Image for FC Den Bosch gaat voor drie op een rij in twee opzichten
FC Den Bosch gaat voor drie op een rij in twee opzichten

FC Den Bosch staat vrijdagavond voor een aantal mooie uitdagingen. Voor het eerst sinds lange tijd kan de club weer eens een derde zege op rij boeken en sinds nog langer kan het ook nog eens in drie opeenvolgende duels zonder tegentreffer blijven. De Brabander krijgen daarmee in een provinciale derby tegen NAC Breda de […]