Mees Bakker wint e-Boekhouden.nl Speler van de Week-trofee
Nieuws

Mees Bakker wint e-Boekhouden.nl Speler van de Week-trofee

Mees Bakker is de eerste doelman in de Keuken Kampioen Divisie die de e-Boekhouden.nl Speler van de Week-award in de wacht sleept. De keeper kreeg zijn welverdiende prijs donderdagmiddag uitgereikt. De Bossche goalie won de onderlinge strijd van Daryl van Mieghem (ADO Den Haag) & Bilal Ould-Chikh (FC Volendam).

(FC Den Bosch-doelman Mees Bakker en keeperstrainer Dennis Smit poseren met de e-Boekhouden.nl Speler van de Week-award)

Mees Bakker werd tegen Jong FC Utrecht de eerste FC Den Bosch-keeper over de afgelopen zes seizoenen met minstens zeven reddingen in een Keuken Kampioen Divisie-duel, waaronder een gestopte strafschop.

Deel via:

Verder lezen

Cover Image for Mees Bakker wint e-Boekhouden.nl Speler van de Week-trofee
Mees Bakker wint e-Boekhouden.nl Speler van de Week-trofee

Mees Bakker is de eerste doelman in de Keuken Kampioen Divisie die de e-Boekhouden.nl Speler van de Week-award in de wacht sleept. De keeper kreeg zijn welverdiende prijs donderdagmiddag uitgereikt. De Bossche goalie won de onderlinge strijd van Daryl van Mieghem (ADO Den Haag) & Bilal Ould-Chikh (FC Volendam). (FC Den Bosch-doelman Mees Bakker en […]

Cover Image for Doelpunt van de Week 5: Byron Burgering
Doelpunt van de Week 5: Byron Burgering

Speelronde 5 | Elke week kiezen fans via de website van de Keuken Kampioen Divisie hét Doelpunt van de Week. Het Doelpunt van de Week in Speelronde 5 is gemaakt door Byron Burgering.

Cover Image for Voorbeschouwing speelronde 7
Voorbeschouwing speelronde 7

Met nog drie speelrondes te gaan voor het einde van de eerste periode, neemt de spanning steeds meer toe. Blijft Helmond Sport ongeslagen? Kunnen FC Den Bosch en Excelsior Rotterdam blijven aanhaken in de strijd om de periodetitel? Of komt er toch nog onverwachts een andere kanshebber bij? Helmond Sport – FC Volendam (STAR Channel) […]